Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » A babám kapott egy elefánt...

A babám kapott egy elefánt csörgőt annak lefele áll az ormánya az baj?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 10:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
47%

26-os válaszadó:

"eloszor is az emberek hite nem korlatozhato foldreszekre vagy orszagokra."

De bizony nagyon is függ. A hit kérdése nem tudatos. Szeretnénk, ha az lenne, de nem az. A gondolkodásodat, érzelmeidet a tudatalatti és az abban tárolt minták határozzák meg. Ezekre a mintákra pedig igen komoly hatással van a kultúra amiben élsz. Nem korlátozható a hited...mások által. De önmagad bizony jócskán korlátozod.

"masodszor en nem hiszek istenben de meg a az ilyen dolgokban sem hogy egy targy kialakitasa befolyasolna az eletunket"

Szerintem gáz, hogy nem hiszel Istenben (bármilyen formában és hitrendszer szerinti is az istenképed) de bizony a tárgyak szimbólumok, amik pont a tudatalattidon keresztül hatnak rád. Ez létező dolog. Ha hiszel benne, ha nem. (Gondolom fogalmad sincs dolgok miért hatnak rád...na ezért). :)

"De abba biztos vagyok hogy a buddhizmus sokkal ertelmesebb vallas mint a Kereszteny. Akereszteny egyhaz minden hazugsagot bevet hogy hivokett vonzon maga kore..."

Láthatóan a kereszténységről is igen korlátoltak az ismereteid. A kereszténység ugyanis nem a katolikus egyházat jelenti és nem is a pedo-feelingben tobzódó csuhásokat.

2012. júl. 3. 23:49
 32/38 anonim válasza:
'eleg gaz hogy nem hiszel istenben' Hat szerintem egyaltalan nem gaz hogy nem hiszek istenbem, amikor semmilyen magyarazat nincs arra hogy igenis letezik. Ha en az mondanam hogy en abban hiszek hogy Susu a sarkany teremtette a vilagot akkor hulye lennek, meg orult meg stb. Ohh de ha mar istennek hivjuk akkor a mennybe jutok de ha nem akkor visszlat boldog foldon tuli let, mehetsz a pokolba, ahogy egyesek hirdetik manapsag..
2012. júl. 5. 19:40
 33/38 anonim válasza:
Ja es azt se felejtsuk el hogy vannak katalikusok, reformatusok, ortodoxok, romai katalikusok, anglikanok, es meg kitudja miilyen keresztenyek szerte a vilagba es nem ertenek egyet bizonyos dolgokba es egymas ellen beszelnek, hogy mi is az 'igazsag'.
2012. júl. 5. 19:44
 34/38 anonim válasza:
Igen,problémát jelenthet,a legfőbb jelentése az hogy nem fog felállni neki xDD
2012. júl. 10. 00:28
 35/38 anonim ***** válasza:
23%
Azért nem az emberekben kell hinni, hanem Istenben és abban amit a Biblia ír.
2012. júl. 16. 14:05
 36/38 anonim ***** válasza:
Azt nem tartod bajnak, hogy a baba apjának a pénisze nyugalmi állapotban lekandikál?
2012. júl. 16. 14:13
 37/38 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem miért kell az embert sértegetni ha feltesz egy olyan kérdést ami érdekli!!!!!!Amúgy meg sok ember nem tud olvasni, hogy Feng-shui témában lett feltéve.Miért baj ha valaki hisz valamiben????A hívő sem rosszabb a hitetleneknél, ráadásul nem vagyok rosszabb anya attól, hogy hiszek valamiben!!!Ha valakinek szúrja a szemét a kérdés hát az az ő baja!!!!:)))))
2012. júl. 19. 10:52
 38/38 anonim válasza:
Ennél nagyobb bajotok ne legyen az életben, akkor már boldogok lesztek. Ha nem tetszik, dobd ki vagy ajándékozd el.
2013. júl. 25. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!