Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » A babám kapott egy elefánt...

A babám kapott egy elefánt csörgőt annak lefele áll az ormánya az baj?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 10:04
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
58%

Szia! Nem tudom, hogy baj-e, de én úgy tudom, hogy bizonyos számú feláll orrú elefántnak kell lennie. Vagy 7 vagy 8 erre nem emlékszem.

Egyébként meg van aki hisz benn, az én barátnőm például hisz benne, és nem értem miért kell így lehurrogni valakit.

De ha zavar az elefánt leálló orrmánya, gondoldd azt, hogy az egy mammut:))) és akkor megnyugszol majd.:))

2012. jún. 14. 08:26
 22/38 anonim ***** válasza:
38%

A sok hülye európai nem tudja már kínjában mit kéne hinnie. :) Van jóféle Jézusunk, de nekünk Buddha kell. Vannak imáink, de jobbak a szankszkrit szövegek... Ez az elefánt is...Vazze...

Megmondom a frankót neked aztán édesmindegy, hogy merre áll az ormánya. A babádnak meg pláne. Ugyanis egyikőtök sem abban a kultúrkörben nőtt fel, ahol ez évezredek alatt az emberek tudatalattijába beépült volna. Neki is csak egy elefánt lesz, te meg hiába akarsz bármit is hinni, attól, hogy elfogadni vélsz egy hiedelmet, attól még nem lesz a hited csak valamiféle értelmetlen szokás.

Ja és a feng-shui az megint másik világ, úgyhogy az elefántokat nem kéne vele összekeverni. :)

2012. jún. 14. 08:35
 23/38 mustafa33 ***** válasza:
33%
Ha babád ormánya lefele áll az bizony baj. (Még ha kék is a szemed, talán nem vagy neki elég szép?)
2012. jún. 23. 03:58
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem menj el az állatkertbe, és nézd meg, hogy az elefántnak merre áll az ormánya. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy baj-e neki.
2012. jún. 25. 09:30
 25/38 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem miért kell az embert sértegetni ha feltesz egy olyan kérdést ami érdekli!!!!!!!!!!Amúgy meg sok ember nem tud olvasni, hogy Feng-shui témában lett feltéve.Miért baj ha valaki hisz valamiben????A hívő sem rosszabb a hitetleneknél, ráadásul nem vagyok rosszabb anya attól, hogy hiszek valamiben!!!Ha valakinek szúrja a szemét a kérdés hát az az ő baja!!!!:)))))
2012. jún. 25. 09:49
 26/38 anonim válasza:
56%

''A sok hülye európai nem tudja már kínjában mit kéne hinnie. :) Van jóféle Jézusunk, de nekünk Buddha kell. Vannak imáink, de jobbak a szankszkrit szövegek''

eloszor is az emberek hite nem korlatozhato foldreszekre vagy orszagokra. Nem szamit hogy hol szulettel de valasztod meg hogy miben hiszel vagy mit tartasz eleg ertelmesnek ahoz hogy higgyel benne.

masodszor en nem hiszek istenben de meg a az ilyen dolgokban sem hogy egy targy kialakitasa befolyasolna az eletunket.De abba biztos vagyok hogy a buddhizmus sokkal ertelmesebb vallas mint a Kereszteny. Akereszteny egyhaz minden hazugsagot bevet hogy hivokett vonzon maga kore es mig ok a tortenelem soran rengeteg haborut inditottak es rengeteg embert oltek meg csak azert hogy tudtukra adjak hogy az o vallasuk az igaz es szent addig a buddhistak bekeben eltek az eletuket.

Na mindegy a kerdesre valaszolva szeritnem semmit nem befolyasol hogy merre al az elefant ormanya de ha te ettol erzed jol magad es biztonsagban a gyerekedet azzert se foglak megvetni

2012. jún. 29. 02:37
 27/38 anonim ***** válasza:

25. komment , na ne haragudj de ez csak egy játék csőrgő ,

nem egy ágy egy bútor vagy egy asztal (bár sztem még ezek sem vannak nagy befolyással a fing súlyára ra ami ha egyáltalán létezik), És ne is gondold hogy igy nem jönnek majd a trollok ha ilyen hülyeségeket kérdezel , HAJRÁ TROLLOK GYERTEK IDE.

2012. jún. 29. 22:43
 28/38 mustafa33 ***** válasza:
55%
Most mit szeretnél hallani? Azt, hogy nagy baj, mert attól a fiad ha megnő lágyf...ú lesz? Vagy ha lány, akkor az ilyeneketfogja szeretni? Vegyél neki egy feláló ormányút, vagy vágd le és varrd vissza fordítva. És megnyugszol.
2012. jún. 30. 22:43
 29/38 anonim ***** válasza:
Ez,ez több,mint vicces. Idióta:))))
2012. júl. 1. 17:44
 30/38 anonim ***** válasza:
22-es: és a jóféle Jézusunknak mije kell, hogy álljon, és merre?
2012. júl. 1. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!