Mire jó a Feng-shui ezoterikus tudományág?
Figyelt kérdés
Alkalmazta már valaki? És ha igen sikerült vele elérni a célt?2012. márc. 8. 16:28
1/10 Advocatus Diaboli válasza:
Pénzt lehet vele keresni. Úgy értem azon, aki elhiszi. Bútorokat pakolsz át a házadban, és elméletileg bármit elérsz vele...
2/10 anonim válasza:
Ha az a célod hogy jobban megfeleljen a környezeted a tudat alattidnak akkor igen a feng shui jó dolog, ha viszont a sarokba rakott kiselefánttol várod hogy jobbra forduljon az életed akkot hülye vagy.......
3/10 anonim válasza:
Én azt vallom, hogy lehet valami alapja, de csak ezért nem fogom átrendezni a lakást, ha nekem így tetszik.
4/10 anonim válasza:
Fuck-shui lényege a szabad energia áramlás!
Szóval ne torlaszold el az ajtókat és ablakokat a bútorral.
5/10 Abygel90 válasza:
Nekem különösebben nincsen vele problémám, csak nem nevezném tudomány ágnak... én nem tudok róla, hogy bármi olyan dologgal állt volna elő, amit tudományosnak lehet nevezni.. de lehet hogy csak én vagyok ilyen tudatlan :)
Amúgy meg tudtommal a környezet tudatos, harmonikus kialakításában segít. (vagy valami ilyesmi)
6/10 anonim válasza:
Én alkalmaztam!(A seggem kitörlésére)
7/10 A kérdező kommentje:
:)
2012. márc. 29. 10:04
8/10 anonim válasza:
Erre biztos nem való....
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__feng-shui__2725666-h..
Azért nem kell mindent halál komolyan venni..
10/10 anonim válasza:
Először is nem tudományág, hanem már bocsánat, egy bullshit. Egy újabb agymenés az ezoterikus ostobaságok körében, írd és mondd, a többi ezoterikus tevékenységnek megfelelő pontosan 0 hatásossági szinttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!