Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Leírná valaki h mi a feng-shui...

Leírná valaki h mi a feng-shui lényege? Mit hová kell tenni?

Figyelt kérdés
nagyon nem értek hozzá leirná valaki a lényegét ??:)
2012. febr. 1. 11:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Láttam pár filmet róla.

Az ajtó elé nem ajánlott széket, fotelt, ágyat rakni.

Esetleg csak kivédő tárggyal.

És még sok más.

2012. febr. 10. 17:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Az energiák áramlásával, lakberendezéssel kapcsolatos ismeretek.
2012. febr. 10. 17:52
 13/22 anonim ***** válasza:
A kínaiak sok mindenben hisznek. És ezzel rendezik be a lakásukat is.
2012. febr. 10. 17:53
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Kuruzslás az egész.Nem kell komolyan venni.

Mert még beleörülsz.Érezd jól magad és ami tetszik azt vegyed meg.

2012. febr. 11. 14:36
 15/22 anonim válasza:
56%

A feng-shui lényege, hogy mások gondolkoznak és mondják meg helyetted, hogy ki legyél, hogyan élj.

...ha ez neked jó, akkor egy szektába is beléphetsz, ők is segítenek,

...de el mehetsz zsoldosnak is, ha női ruhában jársz, akkor apácának... stb

2012. febr. 15. 10:16
 16/22 anonim válasza:
0%

Nem igazán értem meg/értek egyet ezekkel a válaszokkal, hogy: "kuruzslás az egész", meg "úgy kell berendezni a szobát, hogy neked rossz legyen", pénzpazarlás"...

Ez is egy "vallás", legalábbis vehetjük úgy. Nem kell komolyan venni annak, aki nem hisz benne.

Nem mindenki hisz Istenben, mégsem szapulják.

Szóval: a feng-shui megírt, szilárd, tudományos alapon fekszik, a lelki egyensúly érdekében van. Nem kell új dolgokat venni, csak bizonyos "szabályok" alapján berendezni a lakást. Ezeket a bizonyos szabályokat úgy értsd, hogy van egy "térkép", melybe az égtájaknak megfelelően bele kell rajzolnod a házat/lakást, és így meg tudod mi van rossz helyen, minek, hova kéne kerülnie.

Ezek az ún. szférák: boldogság, stressz, A Rossz, stb.

És ez (állítólag) segít a lelki-testi egyensúlyban.

A sok " azért van/kell, mert ezek átvitt dolgok, mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, van akinek "kuruzslás", de van akinek ez A Szentírás.

2012. febr. 17. 09:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Befestettünk egy helyen egy szobát,annó még spéci akril festékkel,kegyetlen drága volt már az is,majd bronz gélt húztunk rá úgyan csak jó ára volt és még ma is van,meg hát a többi,erre megérkezett egy Feng Suhi nő és azt mondta annak a szobának halvány zöldnek kell lenni és az egészet festettük át egyszerű olcsó festékkel a pali meg fizetett mint a köles!Ennyit a Feng Shui-ról :-D
2012. febr. 17. 16:46
 18/22 Alfred Stokes ***** válasza:
100%

Na pont ezt a kérdést vártam! Nos tehát lényegében, hogy mit hová kell tenni? Az lényeg-jól figyelj!- az egyik lábad a másik után kell! Én jól tudom mert már két éve járok feng-shui-ra, előtte meg 12-évig teke-tóriáztam!

Ez a lényeg.

2012. febr. 18. 20:59
 19/22 Tom Benko ***** válasza:
@16: Szilárd, tudományos alapokon?! Hol? Ki kutatta? Hogyan? Hol publikálta?
2012. febr. 19. 11:51
 20/22 Editte ***** válasza:

Hali:)

Stokes! Kacagórohamokat kapok a válaszaidtól! Szívesen követnélek a Twitteren, itt csak néha találok Rád, de az is többnyire vidámító:) Humoros férfi lehetsz!:)

2012. febr. 19. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!