Mit kell tennem, hogy a feng-shui szerint vissza vonzam a paromat? Nem azert valtunk szet, mert nem szeretjuk egymast, tehat itt nem az o karatanak a megvaltoztatasarol van szo.
Nem elkeseríteni szeretnélek...
persze vannak külső körülmények, de valószínűleg így kell hogy legyen.Sajnos valószínűleg találkoznotok kellett és valamit tanulnotok egymástól, de az élet nem véletlenül intézte úgy, hogy ne legyetek együtt...:(( Ha úgy kell lennie, úgyis együtt lesztek még... Ha meg nem akkor fölösleges erőltetni.. el fog rendeződni magától ne aggódj.. És sajnálom...:(
"hallottatok mar kulso korulmenyekrol?amikor ket ember teljes szivebol szereti egymast,de valami miatt nem lehet egyutt?nem itelkezest kertem,hanem hozzaerto segitseget..az meg rohej,hogy ha szeretne nem hagyott volna el.szeret es nem elhagyott!hanz ember el szetvalasztva,pedig szeretik egymast..kerem csak az irjon aki nem a negativ energiat sugarozza,hanem erti amit kerdezek."
olvasd el újra kérdező. szó sincs itt negatív energiákról... azt akarod,hogy áltassunk? mert abból nem fogsz tanulni meg előrébb jutni,tényleg azt hiszed,hogy attól jobb lesz? SZERET = NEM HAGY EL
ELHAGY = NEM SZERET, vagy ha mégis szeret,akkor gyenge,hogy küzdjön. ennyi a véleményem. ha meg nem bírod a kritikát,meg nem fogadod el a véleményeket,akkor nem ide kell írogatni,hanem fogd magad és vegyél egy delfinpárt a szerelem-sarokba,hátha az megnyugtat.
ha tényleg szeret,és kitart,akkor pedig
feng shuis megoldásról bár nem tudok mit mondani,nekem ami bejött (legalábbis én ebben hiszek,mert vmiben ugye kell :D )az a luis silva féle agykontroll,van ilyen könyv,érdemes elolvasni,ez igazából inkább a hozzáálláod segiti,ez tartalmazza magában alapjaiban a titkot,ami ugye a bevonzás törvénye.megnézheted még a visszaszerzemazexem.hu oldalt,ott is találsz valami hasznosat biztosan.én azt mondom minden lehetőséget meg kell ragadni,mert lehet h nyersz..lehet h veszitesz,de ha meg sem próbálod,akkor csak veszithetsz!
remélem tudtam segiteni valamennyire :)
Kedves Kérdező, ez egy rendkívül összetett témakör, aminél mindenképp törekedni kell a morális megoldásra.
Korrekt válasz úgy adható, ha minden részlete ismert a körülményeknek.
Néhány tárggyal és a vonzás törvényével sem biztos, hogy az a megoldás születik meg, amire Te vágysz. Ha segítségedre lehetek, írj nekem a kinezfengshui@gmail.com-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!