Hogy tudnám kicsit irányitani az elemeket és a cshiket meg a yinget és a yangot hogyN ébersszem fel magamban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 21:05
2/13 kris.king válasza:
Valaki tulzásba vitte az LSD-t.
3/13 zeronibble válasza:
Rendezz be egy ugyanilyen nevű sarkot, amit meg is fogalmaztál... Ha már Feng-shui :)
4/13 anonim válasza:
sok volt a naruto, vagy mi a tököm az?
5/13 anonim válasza:
El kell morfondírozni amiket hallásból tudna megcsinálni a yang, de nem egyszerű, sok gyakorlat kell hozzá.
6/13 anonim válasza:
A csikket az ujjaiddal, a (y)inget pedig a kezeiddel tood irányitani. amugy segit a nyugtató, meg az, ha nem szivsz többet
9/13 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy az YIN és yang...
10/13 anonim válasza:
Csi, Jing és Jang (magyarul)
Olvass sokat a témában, hiteles régi írásokat (bőséges fordítások állnak rendelkezésedre - az amerikai "How..." típusú gyorstalpalós és csak a pénzért készített könyveket mellőzd) - mélyedj el magad a témában évekre, évtizedekre, mert a kérdés összefoglalhatatlan, misztikus jellege és összetettsége miatt. És mert a te utad a te utad, az én utam pedig az én utam és nincs univerzális és gyors megoldás.
S miután sokat olvastál, két év múlva kérdezd meg újra, amit tudni akarnál.
Ugyanis nem létezik instant-megváltás, a nes-karma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!