Miből csináljak ZEN kertet?
Figyelt kérdés
7-10.000 Forint között van egy pici asztali, ZEN kert. Ilyet én is tudnék csinálni, ha lenne ötletem hogy miből legyen a keret, illetve a pici gereblye. Van ötletetek? :)
2012. jan. 9. 13:56
1/10 anonim válasza:
Fából.
Bemégy egy obiba vagy praktikerbe és szétnézel, de ha igazán kreatív vagy, akkor kimégy az erdőbe, és ágakat faragsz.
2/10 A kérdező kommentje:
Egyébként arra is gondoltam, hogy veszek egy virág cserép talpat. Az lenne a legegyszerűbb :)
2012. jan. 9. 20:20
3/10 anonim válasza:
És mire jó ez a ZEN?
Csak azért, hogy ott legyen?
4/10 zeronibble válasza:
Azoknak a hullámoknak van egy kis közük ahhoz a kis gereblyéhez?
5/10 A kérdező kommentje:
Homok van benne, azt lehet gereblyézni. Idegnyugtató hatása van, engem totál kikapcsol. Van akit tuti nem hoz lázba, de a dili dokiknál is szokott lenni állítólag, filmeken is láttam már. De utána lehet nézni, hogy mire jó.
2012. jan. 10. 11:50
6/10 anonim válasza:
gyere és ásd fel a kertet, ha ez hiányzik:D
7/10 anonim válasza:
Egy ZEN mester egy egész életén keresztül tervez egy ilyen kertet, szóval ne kapkodd el.
8/10 mxxx válasza:
nálunk van jó sok földterület. jöhetsz gereblyézni,ásni, kapálni :D adjak címet? :D:D:D
9/10 MBS válasza:
Nem igazán értem miért kell belekötni a dologba igaz, hogy már két éves a dolog de akkor se :)
Oké, hogy van nálatok munka de ha ő ilyet akar akkor az nektek miért baj? Másnak rosszabb díszei is vannak, illetve több értelme van ennek mint sok dolognak...
10/10 repvend válasza:
hahaha mxxx te annyira vicces vagy, hogy még kevés is a 3 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!