A westi tényleg sokat betegeskedik és sok baj van vele? A beagle szét ássa a kertet?
A kozeli ismerosunknek Westi van és nem betegeskedik. A szulei génjeitol is fugg, és attól persze, hogy hogyan tartják (táp, mozgás)!
Szerintem bármilyen kutya szétáshatja a kertet. Nemhiném, hogy ez "nagyon" jellemzo lenne. Ha sok idot toltesz vele, biztosan nem fogja ásni a kertet, ha nem érez más állatot a foldben pl.: vakondot.
a westi mind bőrbeteg,allergiásak.
Kutyakozmetikus vagyok,és évek óta nem láttam olyan westit,aki ne lenne allergiás.De persze vannak fokozatok.Van amelyik hipoallergén táppal egész jó állapotban tartható.
ma 23:24
Nagyon is általánosítasz. Az max pech, hogy pont ilyen kutyákkal kerültél kapcsolatba. Normális tenyésztésű weszti egészséges.
háát...nem tudom.Nagyon leromlott az állomány.Olyan tenyésztőtől is,aki 10 éve még tök egészséges,masszív vastag csontú kutyákat tenyésztett,most olyan kutyát hoztak hozzám,hogy ha rálehelnék összetörne minden csonjta.
Biztos vannak kivételek is...te például tudsz olyan tenyésztőt,akit bátran ajánlanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!