Hogyan tudom megtanulni az auralátást?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 11:01
21/24 anonim válasza:
Itt egy erdekes leiras rolla:)
22/24 Evele123 válasza:
Néhány embernek én is láttam már az auráját. Előzőleg olvastam egy könyvben, hogy használni kell a periférikus látást is, amiközben nézel valamit, mert a monitor és tévé nézése miatt a szemed közepén lévő érzékelő sejtek (csapok és pálcikák) elhasználódtak, ezért kell igénybe venni a periférikus látást biztosító oldalt elhelyezkedő érzékelő sejteket. Röpke fél év múlva láttam először aurát és előtte minden nap gyakoroltam legalább negyed órát, ami abból állt, hogy mindent egyszerre láttam át a hazafelé tartó autóúton, kihasználva a majdnem 180 fokos látószöget. Minden nap imádkoztam Istenhez, hogy lássam az aurát. Azóta összesen láttam: arany, világos és sötétkék és zöld aurát, mostanában nem foglalkoztam vele :-)
23/24 norbi vagyok válasza:
mekkora troll vagy..auralátás bazz..na mind1.
24/24 anonim válasza:
Feltétlenül, FELTÉTLENÜL tisztítsd meg a kvantumcsakráidat a harmadik szem kinyitása előtt, különben kinyílik a hatodik dimenzió és az emberevő voglinok megeszik a hasnyálmirigyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!