Hogyan tudom megtanulni az auralátást?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 11:01
11/24 anonim válasza:
Az auralátás több év alatt elsajátítandó, esetlegesen nagy terhet is jelentő képesség.
Egy jó tanács: Fontos a mentális és asztrális tisztaság, emiatt rendszeresen kell járnod egy profibb tisztánlátóhoz, aki az aurádat és kvantumrezgéseidet -külső szemlélőként- helyreállítja.
Drága dolog, de fő a biztonság.
12/24 anonim válasza:
tanulj meg csukott szemmel járni,felismerni tárgyakat,fejleszd az elkorcsosult érzékszerveid ha mind ez megy eléd tárul egy rejtett világ
13/24 anonim válasza:
állítólag alfában történő meditálásal előjön bizonyos embereknek ez a képesség, de én nem értek hozzá, csak tipp
14/24 anonim válasza:
az aura nem létezik, ezért a látását sem lehet megtanulni. ezt nagyon sok kísérlet bizonyítja. viszont te is nyugodtan hazudhatod, hogy látod, mint az összes többi úgynevezett auralátó. ezzel nagyon sok szegény együgyű embert foszthatsz ki, ha nincs lelkiismeret-furdalásod az ilyesmitől.
15/24 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló mekkora butaságot írt!! Ha te nem látod akkor neked már az azt jelenti,hogy nincs is?? Én is látom az aurát,de ha valaki aurát lát akkor sok mást is! Én mai napig nem tudom elfogadni,nem szeretnék látni aurát se mást sem!!!
16/24 anonim válasza:
Kezd úgy,hogy ráteszed a kezed a tenyereddel lefelé egy nagy fehér lapra,majd kezd el mondjuk a mutatóujjad bal felső szélét nézni,egyszer csak meglátod az aura első rétegét egy fehér körvonalat!!
17/24 Tomi69 válasza:
Ha valaki lát aurát, azzal végül is nincs sok gond, viszont az biztos hogy nem a valóságot látja.-> Kétlem hogy mutánsok lennének köztünk akiknek a szemében a csapok 350nm-750nm(látható fény) nagyobb tartományban érzékenyek, de ha lenne is ilyen rohadtul nem lenne jobb emberismerő mivel az emberi tulajdonságokat pl fekete-fehérben is kb ugyan úgy látod. Ha valaki boldog v rosszakaró azt tapasztalatból, ösztönből fogod észrevenni.
18/24 Tomi69 válasza:
Kíváncsi lennék akik látnak aurát azok mért picsognak/ sipákolnak hogy hú de rossz nekik hogy ilyen adottságuk van. Sok nem szép dolog van a világban pont az aurák látása okoz gondot, vagy emiatt nem tudnak számháborúzni mert kitakarja?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!