Balszerencse (anyagi) "elűzésére" mit?
úgy érzem ez az év nem az én évem anyagilag. a pénz csakk folyik ki, mindig több a kiadásunk mint a bevétel, lasan elfogy a tartalék pénzünk.
kezdődöt azzal hogy koraszülött lányomat vittem utógondozóba és megbüntettek zöldterültei parkolásért. ez 8.000Ft volt. (megjegyzem a kresz szabályai szerint álltam meg, nem éreztem jogosnak a büntit)máskor is álltam már ott meg.
aztán a kutyánkat kellett sos-ben műteni pünkösdkor műteni amit a szülőkkel közösen fizettünk, fejenként 18.000Ft-ot.
majd egy hete látogatóba mentünk a férjem vezetett és későn kapcsolt hogy már lakott területen vagyunk (kb. 100méterre) és bemértek gyorshajtásért ez 45.000Ft
és ma kiderül a magánynugdíj befizetése után semmi reálhozamot nem kapok. egy forintot sem vissza, pedig 98-tól fizettem.
úgy érzem peches vagyok, balszerencsés, jó lenne kilábalni és végre összeszedni magunkat anyagilag mert nemsokára lesüllyedünk a csőd szélére.
tudtok valamit segíteni ebben?
Akkor nézek valami vörös/piros dolgot. volt már hogy tettem fel a szoba bal sarkába egy kínai valamit ami újságban volt. akkor bejött. és volt hogy helyeztemel a szobában pénzzel kapcsolatos dolgot és az is bejött....olvasgatok erről a neten még és beszámolok róla :)
köszönöm mégegyszer. sajnos a folyosóra nem fér semmi el, elég keskeny, de mást nem egy szőnyeget teszek az ajtó elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!