A szőnyegnek, ha mintás akkor lehet fehér a plafon, nem kering rosszúl a csí?
Figyelt kérdés
Azt olvastam Feng.Shuiban, hogy a plafonnak és a padlón levő szőnyegnek azonos mintázatúnak kell lennie nagyjából. Persze ez úgy igaz, hogy lehet mintás a szőnyeg ha fehér a plafon, de az összes felület a földön annak egyszínűnek kell lennie, mert a csí nem kering akadálymentesen. Namost nálam aza gond, hogy a nagy perzsa eléggé mintás és beborítja az egész padlót kb 70%-ban a hálóban, ez gond lehet ? Mivel lehetne közönbösíteni ?2011. máj. 11. 05:13
11/13 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a csí a lelkünk része és egy ronda szőnyeg miatt nem veszíthetjük el a lelkünket, egy állástól igen, de a lakás csak közérzeten ronthat.
12/13 anonim válasza:
ha mindent a csí szerint rendeznénk el akkor a kertben több bútor lenne mint a szobában!
13/13 anonim válasza:
Gyerekek köszönjetek szépen kalapúrnak.
-Jónapot mr.garrison.jónapot kalapúr.
most komolyan.mit vártál???
Hülye kérdésere hülye válasz.én is azt mondom, h b@szd ki azt a sz@rt mert ha tényleg így alakítod a lakásod, h ennek megfelelj, templomot csinálsz a házadból.xDDD
te ténleg rhadt hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!