Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » Hogyan lehetne elkerülni a WC...

Hogyan lehetne elkerülni a WC használatát?

Figyelt kérdés

Tegnap egyik barátnőméknél voltunk összejövetelen. Meglepődtünk, hogy mennyire szegények lettek mióta elköltöztek a régi otthunukból ebbe a nagyobb kertes házba. Aztán az egyikünk rájött mi a baj !

A WC éppen a bejárati ajtóval van szemben és ez azt jelnti a Feng-Shui szerint hogy elfolyik a pénz a háztartásból, sztem ezért lett szerencsejáték függő a lány apja is, pont mióta az új helyre költöztek. Nagyon kéne a segítségetek, hogyen lehetne megkerűlni, hogy ne használják a wc jüket. Nem is tudom mi a teendő most, de ők mindenbe belemennének, hogy újból visszakapják a régi életüket és spirituálisak is, tehát könnyen alkalmazkodnának, csak nem tudjuk mitévők legyünk. Minden segítség elkelne.

2011. máj. 10. 17:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az öcsémék vettek egy félkész házat (az egyetlen WC a bejárattal szemben van) és alig volt annyi pénzük, hogy lakhatóra megcsinálják. Azóta az öcsém talált egy olyan munkát, amivel többet keres, mint amit el tudnak költeni (pedig már két gyerek is született a házba), nagyon jó a házasságuk, egészségesek, boldogok.

Lehet, hogy "rosszul" használják a WC-t????? Nem tudom...

2011. máj. 26. 22:45
 22/25 anonim ***** válasza:
KIFELÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 31. 15:58
 23/25 anonim válasza:
A pisi -kaki sex megoldja a gondot ...pláne ha felhivják a Kovit.Na akkor aztán dől majd a lóvé és apucinak meg csak szart rakni a kezébe ne pénzt! csak az állagára kel figyelni ,hogy bedobálhassa a gépbe:@ Örülök hogy segíthettem
2011. máj. 31. 16:47
 24/25 anonim válasza:
Nálunk is a bejárati ajtóval szemben van a wc mégse vagyok szerencsejátékos, sőt spórolok!
2011. jún. 8. 12:27
 25/25 mustafa33 ***** válasza:
Simán be kel tojni, a sz@r aztán szerencsét hoz.
2011. okt. 12. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!