Hogyan Feng Shui-zam be a szobám?
A Tóth könyvkereskedés most akciózta le nagyon sok könyvét, és Feng Shui-val foglalkozó könyve is van 3000-ről 600 forintra leárazva. Abban benne van minden, hogyan rendezd be a tanuló sarkot, a pihenő sarkot, hogyan álljanak a bútoraid, hogyan rendezd el a tárgyaid, hogy mindenhonnan a pozitív dolgokat kapd.
Én nem értek a feng shuihoz, ilyen apró dolgok vannak a fejemben, hogy pl. ajtóval szembe ne legyen az ágyad, maximum 7 álló orrú elefánt lehet a szobában, orruk az ablak felé álljon, meg az ágy alá vagy az ágynemütartóba tegyél egy tükröt, tükrével a föld felé, hogy a felfele áramló negatív energiákat vissza csapja, és nyugodtan tudj aludni.
Egy könyv sokat segít, érdemes megvenned egyet, de lehet az interneten is találsz valamit ha rákeresel a google-n.
Kedves Hirdető!
Autodidakta módon kezdtem el foglalkozni a feng shui-val. Nem állítom, hogy disszertációt tudnék belőle írni, de tudnék egy-két ötletet adni, ha megadna hozzá jó pár alapadatot. Pl. Milyen fekvésű a helység? Milyen berendezése van most? Milyen színek veszik körül? Egyedül használja-e a szobát? Az Ön születési adataiból meg lehet határozni az Ön Feng Shui irányát. Melyik a kedvenc színe? Melyik a kedvenc idomformája (kerek, hullámos, szögletes stb)? Melyik a kedvenc tartózkodási helye a szobában? Milyen más helységek nyílnak a szobából? Hol van az ajtó és az ablak? Milyen életmódra használja a szobát? Stb. Ha megtisztel válaszával, én is válaszolni tudok Önnek. Üdvözlettel: Kovácsné Székely Judith (judith@keltrend.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!