Mi a csuda az, hogy 'Feng-shui'?
Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 17:05
11/19 anonim válasza:
Nagyon jól tud kinézni ha nem is mindenhol, de itt-ott belevisszük a lakásunkba ebből =)
12/19 anonim válasza:
de hülyék vagytok....
pár válasz megmosolyogtatott:)
14/19 BlackSword válasza:
olyan emberek szakmája, akiknek nincs rendes... Ugyanolyan f@szság, mint a lakberendező...
15/19 anonim válasza:
Menj el egy könyvtárba vagy könyvesboltba, vegyél a kezedbe néhány (minimum 10 féle kapható) feng-shui könyvet, és próbáld bennük megkeresni ugyazt a dolgot. (Pl. hova tegyem a tükröt.) Én próbáltam, tudom: három könyv háromfélét ír róla.
Na ez a feng-shui.
16/19 anonim válasza:
Húgomnak anno mániája volt ez a szar... ő szerinte az én lakásom teljesen rosszul van megépítve1 (igen ő ezek szerint építette a sajátját és rendezte be) Nah már ezt a lakást jelenleg árverezik adóhátralék miatt, én meg most veszem a 3. autónkat! Semmi más mint Divat amivel sok mindent el lehet adni!
17/19 anonim válasza:
fogalmam sincs...
Valami divat????
18/19 anonim válasza:
Lehet hogy valahol Kínában működik olyan kis falvakban amik messze vannak a városoktól és még a régi Kína van ottan, biztos szép meg jó.
De mi nem vagyunk kínaiak. Az ilyen dolgok nem is fognak soha működni máshol mint ahol eredetileg kitalálták.
Ők sem esznek szalonnát, gulyáslevest. Remélem.
19/19 anonim válasza:
Én a fing-shuit jobban szeretem. Ez a bélgáz terjedését veszi alapul és annak az emberre és környezetére gyakorolt hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!