Milyen olcsó fengshui-s AJÁNDÉKOT vehetnék anyukámnak?
És amiatt, hogy a gyakorikerdesek.hu-ra eltalál, feltesz egy kérdést, amire jó esetben is 20-30 perc minimum a válasz?
Keress rá google-n, 2 másodperc.
Az nem kifogás, hogy nem lehet megtalálni, akinek 1 perc idő ráfordítástól leesik az ujjáról az aranykarika, az nem érdemel mást, forduljon csak fel.
"áruház fengshui", ennyit kéne csak beírni. 2 másodperc.
Köszönöm kérdésed, inkább csak nyűgös, ilyenkor nehezen tolerálom itt látni a google-n 2 amúgy másodperces kérdéseket.
Milyen ritkán kérdezik meg az emberek egymást, hogy is érzi magát a másik! :)
Köszi.
Ez bizony így van, ahogy mondod.
Ha magammal van bajom, rávetítem a világra, és mindennel és mindenkivel bajom van. Tovább romlik ezzel közérzetem, ezt tapasztalom.
Meg szoktam keresni ilyenkor rossz lelkiállapotom okát, néha elég nehéz tisztázni. De ha megvan, már lehet tűnődni a probléma megoldásának módján.
Azért saját megoldásomról beszélek, mert csak ezt ismerhetem. És mert meggyőződésem, hogy "mindenki" helyett csak magunkról van jogunk szólni. A többiek ügye, az ő külön ügyük. Ha róluk szólok, csak velük kapcsolatos gondolataimat mondom, amelyeknek nincs közük a másikhoz. Csupán az én igazságom.
Köszönöm a válaszokat 14 éves vagyok. Igen 2 mp alatt megtalálom a fengshui boltot, de nem azt kerestem. Azt kérdeztem, hogy milyen kis mütyürkéket, kis figurákat akármit lehet kapni pár száz forintért és hogy mire jó.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
Nem tudom, aktuális-e még...
Nem értek a feng shuihoz, de annyit tudok, hogy a felálló ormányú elefánt is szerencsét hoz. Ebből aztán szép kis gyűjtemény is lehet, szerintem lehet kapni már ilyen összeg körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!