Hogyan lehet házilag füstölőt csinálni?
Sziasztok!:D
Szeretem a füstölőket és nem régen láttam, hogy lehet házilag is csinálni.
Az érdekelne engem, hogy hogyan lehet házilag füstölőt csinálni? ^_^"
Mit kell beszerezni hozzá?Esetleg itthon megtalálható alapanyagokból is lehet csinálni? :0
Bárki, aki csinált már mondja el a tapasztalatát/'receptjét'!<3
Előre is KÖSZÖNÖM szépen mindenkinek!
grimfox ezt túl bonyolítod.
az első jól írja.
én így csinalom:
az asztalomra teszek egy olyan átlátszó füzet borítót. erre csepegtetem a gyertya viaszt hosszúkásan, mint a hosszúkás füstölőket. rászórom a szárított növényeket, pl.: babér levél, zsálya stb.
Nem muszály hosszú csíkosnak lennie. Lehet kúp féle formát is csinálni. tulajdonképpen egy gyertyácskát csinálsz sok szárított növénnyel. nem kell kanóc, mert ha meggyújtod elég a sok szárított növény és lassabban, mert a viasz tartja.
1-es vagyok. Azt elfelejtettem, hogy lehet csinálni a növényekből szárított kötegeket is. Ezen az oldalon meg is veheted a növényeket, ha nincs kerted, kötegelve is van lehetőség:
Ezt saját magadnak is meg tudod csinálni, ha van lehetőség termeszteni. Én zsályából szoktam, összekötözöd a levágott szárakat természetes alapanyagú kötözővel, és kiakasztod száradni. Később hasonlóan, mint a rudat, meggyújtod a végét, és hagyod leégni. A füstölő pálcákról hamar leszoktam, mert sosem a tiszta növényt kapod, mindig van valami kísérőanyag, amit füstölsz, és ki tudja mennyire káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!