Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » A Feng shui szerint alvászavar...

A Feng shui szerint alvászavart okozhat a tükör a hálószobában. Szerintetek okozhat a 6 hónapos kislányomnak is gondot?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 18:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2010. szept. 21. 11:17
 22/28 Son ***** válasza:
52%

AZONNAL VIDD KI ONNAN A TÜKRÖT! én feng shui szakértő vagyok!mint azt már elöttem mondta valaki:gonosz szellemek jöhetnek át!!de sajnos nem elég letakarni!ha aludt már akár 1 éjszakányit is azzal a tükörrel akkor:

1.most tisztára az egészet

2.fenyőfás tűzrakásba égesd el

3.miközben ég mond el ezt:Hatalmas Akhirhegos(ákirgekosz, föld és levegő egyesülj és szabadítsd meg-e lelket a rémségektől(a kislány is legyen ott) Frendéh miertvitsw Ágmorymonte(fredé mértvics ágmorimonte(ezt kicsit kiabáld)

így megszűnik az átok.többé ne csinálj ilyet!ha még nem aludt akkor csak vidd ki a szobából!

2010. szept. 21. 17:29
 23/28 II. Alkesz fáraó válasza:
Verd szét a tükröt egy vasdoronggal, öntsd le a szilánkokat macskahúggyal, aztán ugráld körbe fél lábon, miközben egy Gáspár Laci számot énekelsz. Ez az egyetlen módja, hogy megmentsd a gyereked életét, különben kijön a tükörből Samara Morgan és marketing-ügyintézőt nevel a lányodból!!!
2010. szept. 21. 20:14
 24/28 anonim ***** válasza:

Te jó ég!

Látom sokan a humoruknál vannak.

De ez már nem vicces!Szerintem normális válaszokat vár a kérdező.

Kedves Kérdező!

Gyermekkoromban mi egy pár évig egy olyan szoba-konyhában laktunk ami tulajdonképpen egy nagy helység volt.Ott volt a szobánk az ágyakkal és a konyha is a mosdófülke függönnyel leválasztva,előszoba stb összesen 3 tükör volt a helységben de senki álmát nem zavarta sohasem.

Szerintem a kislányodnak sem attól lehet a nem alvás,inkább a fogzás,vagy túl sokat alszik nappal,és nem elég fáradt estére.Ilyesmire gondolj.

Az én kislányom így járt a tükörrel:

Vendégségben voltunk kb 7-8 hónapos volt a babánk.Elaludt,ezért bevittük a család hálószobájába ahol a plafonon egy hatalmas tükör volt.1 óra múlva halljuk hogy a kicsim hangosan kacarászik,a "fönti baba" tetszett neki nagyon.Majd aludt még 1 órát.

2010. szept. 22. 08:14
 25/28 A kérdező kommentje:

Na, erről beszélek. Hogy emberek ennyire unják magukat, hogy nincs jobb dolguk, mint azt itt feltett kérdésekre hülyeségeket írni...

Újfent azt mondom, hogy akik érdemleges válaszokat adtak, azoknak köszönöm.

Amúgy valóban igaz, hogy minek tükör a hálóba, ha csak aludni megyünk be, de tükrös beépített szekrény van, nem mi akartuk :)

Tudom én, illetve gondoltam hogy a foga a gond, de ettől függetlenül gondoltam megkérdezem, mivel egyik barátnőm mondta, hogy okozhat.

Szerintem mindenki akinek van gyereke gondold már vagy kérdezett hülyeséget védőnőtől, ismerőstől, ismeretlentől, stb...

Akinek nincs gyereke ne akarjon annyira humoros lenni. Azt mondom vállaljon gyereket, aztán majd meglátjuk hogy mennyi hülyeséget fog gondolni, mennyire fog aggódni csak úgy szimplán a gyerekéért...

Ennyi.

2010. szept. 23. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
Tükröt SOHA nem teszünk a hálószobába, mindegy ki alszik ott.
2010. szept. 26. 11:34
 27/28 Son ***** válasza:
38%
HÜLYÉSÉG????már megbocsáss megpróbálom megmenti kicsi életét.amúgy télleg jó ötlet a Gáspár Laci éneklése!a macskahugy nemjó!! azt ne öntsd rá, attol dühösek lesznek a démonok!viszon ha szerzesz 1 Vásáry André ürüléket akkor talán nem kell Gáspár Lacit énekelni!
2010. szept. 28. 21:54
 28/28 anonim ***** válasza:

Tükör a hálóban – Ront az alvás minőségén!

Ezen kívül azt a tényt sem szabad elfelejtenünk, hogy a tükrök hátulján zömében egy fémes felület van, ami vezeti az áramot, illetve az elektromos és mágneses mezőket. Ennek következtében megnőhet a sugárterhelés, ami izzadáshoz, nyugtalansághoz és alvászavarokhoz vezethet.

Hagyd a gyerek szobájában, legalább kiderül, hogy humbug-e!

2024. máj. 23. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!