Kezdőoldal » Ezotéria » Feng-shui » A Feng shui szerint alvászavar...

A Feng shui szerint alvászavart okozhat a tükör a hálószobában. Szerintetek okozhat a 6 hónapos kislányomnak is gondot?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 18:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat azoknak, akik nem hülyeségeket írtak.

Azt, hogy alvászavart okozhat a hálószobában a tükör, nem én találtam ki, úgyhogy azért nem engem kell hülyének nézni.

A csukott szemmel alvást meg ki fogom próbálni köszi, és már késő, mert elmeséltem neki, hogy onnan jönnek ki a szellemek...

nagyon humoros kedvében van mindenki...

2010. szept. 16. 17:23
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
A hat hónapos kislányodnak max. az okozhat gondod, hogy ilyen idióta anyja/apja van.
2010. szept. 17. 21:56
 13/28 anonim ***** válasza:
15%

Egyetértek pár előttem szólóval,akik a jó ízlés határain belül maradtak a válaszadásban.

Nálunk is van tükör a hálószobában és semmilyen alvási problémát nem okoz.

Nagyon kérlek ne higgy ilyen dolgokban!

Hidd el inkább Istennek amit üzen nekünk a Bibliában.

Azt hogy lesznek hamis tanítások,melyeket emberek terjesztenek,jónak és hasznosnak ítélik,és alárendelik magukat ilyen elveknek sőt eszméknek is,és hagyják hogy ezek határozzák meg a mindennapjaikat,életvitelüket,gondolkodásukat,cselekedeteiket,szokásaikat.Magukénak gondolják,de nagyot tévednek.

Ezek félelmet is gerjesztenek bizonyos emberekben.

Képesek azt elhinni hogy bútorok elhelyezkedése,WC tető nyitva felejtése,tükör és egyéb tárgyak elhelyezkedése bármilyen hatással van a mindennapjaikra.

Kérlek fontold meg amit írtam Neked,és hidd el hogy így van.

2010. szept. 18. 10:33
 14/28 anonim válasza:

Visszatérve egy válaszadóra, szerintem a feng shui nem ellentétes Isten tanításával, hiszen megfigyeléseken alapul. A tükör a szobában csak akkor zavaró, ha látod magad benne. És akkor is láthatod, ha egyébként csukott szemmel alszol, hiszen néha akkor is felriadsz.

A dolog lényege, hogy élénkíti a csít (vagy akárhogy mondjuk), de szerintem csak akkor, ha valamit visszatükröz. Sötétben erről nincs szó.

Ne izgulj! Az én kislányom a mai napig többször felébred éjjel, és ellenőrzi, hogy meg vagyok-e, pedig majdnem három éves.

2010. szept. 18. 21:57
 15/28 anonim válasza:
52%

Sziasztok! Én azt olvastam, hogy ha tükör van a hálószobába az nem jó! Alvászavart nem okoz csak párkapcsolatba akarva akaratlanul bevonzza a 3-ik személyt illetve állítólag úgy van, ha álmodban a lelked kilép a testedből és meglátod magad benne akkor rossz álmokat éjszakákat okoz. Én ezért nem is nagyon rakod ide tükröt. Van egy világítós képünk aminek a kerete tükrös. Nem nagyon örülök neki, de sajnos máshova nem passzol!

De én ezt sem a fejünk felé tetettem, mert állítólag az is zavarja az embert alvás közben. Ami igaz is lehet. Nekem pl. még soha nem volt semmi a fejem felett és 1x aludtam úgy hogy áthidalósan volt megoldva a dolog. Féltem, hogy éjszaka rám zuhan. Lehet, hogy az embert nem zavarja, de a tudatalattidat igen. Sztem ez kinél erősebb kénél nem. Aki meg olyanokat irkált, hát ne fedd fel!

Nem az ő életük! Szerintem ez nem az a hely ahol a napi feszültséget vagy indulatot le kellene vezetni. Itt azért vagyunk, hogy jó tanácsokat adjunk, nem pedig becsméreljük a másikat!!!!

Elég ezt az utakon elviselni!

2010. szept. 20. 09:17
 16/28 A kérdező kommentje:

föltettem egy egyszerű kérdést, akinek nem érdemleges a válasza miért érzi, hogy mindenképp meg kell osztania velünk??? (Ld. '...ilyen idióta apja anyja van')

Az utána lévő hozzászólásokat köszönöm szépen!

2010. szept. 20. 11:40
 17/28 anonim válasza:
6%

Elottem szòlokhoz: tartsuk tiszteletben egymàs hitèt. Egy buddhista sem ìtèl el egy keresztènyt pl.

A kèrdezonek: az, h van a szobàban tukor, mèg nem feltètlenul baj, mindenesetre semmikèpp ne az àgya felè tedd, ill. ne nèzzen farkasszemet vele. A kèt "vilàg" kozti hatàr èjjel vèkonyabb, mint nappal. Tovàbbà tudni kell, hogy a gyerekek mèg jobban èrzèkenyek a "màsik" vilàgra, fogèkonyabbak rà.

2010. szept. 20. 17:34
 18/28 anonim válasza:
100%
6 hónaposan szerintem inkább fogzik a lányod.Nekem 7 hónapos a fiam,és nincs tükör a hálóban,nem azért,mert feng shui vagy nem,hanem mert minek oda,mikor csak aludni megyünk be.De mikor elkezdett bújni a foga,félóránként ébredt.És mióta áttört a fogacska,azóta sokkal jobban alszik.Próbáld ki a Chamomilla-t(CH15)vagy Viburcol kúpot,Dentinox zselét.Nem a tükör a hibás.
2010. szept. 21. 09:09
 19/28 anonim válasza:

www.kismamablog.hu itt nagyon sok hasznos dolgot találsz a baba alvásával-nemalvásával kapcsolatban

7 hónapos anyukája

2010. szept. 21. 09:10
 20/28 anonim válasza:
94%
Szerintem legfeljebb a 6 hónapos kislányod okozhat alvászavart neked! :D
2010. szept. 21. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!