Augusztus 23-án születtem, most oroszlán vagyok vagy szűz?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 11:28
3/10 anonim válasza:
Igen, szűz, mert ha 22.-én születtél volna, akkor lettél volna oroszlán ;)
4/10 anonim válasza:
szerintem ez butaság, mert a naprendszer bolygóinak éves periódikus helyzete nem a Föld napi forgási és éves keringési idejéhez igazodnak.
Az asztrológiát is még mindig a bolygók helyzete határozza meg, nem pedig fordítva :P
5/10 anonim válasza:
először is: már előző nap belép a "jegy" , úgyhogy aki augusztus 22-én született ne lepődjék meg, ha vannak benne Szűz vonások is...:)
6/10 anonim válasza:
másodszor: az asztrológia nemcsak a bolygómozgásokon alapszik. A bolygók (és a Nap, Hold) egy-egy tulajdonságot jelentenek/jelölnek. (pl. Mars- erő/férfiasság, Vénusz- nőiesség)
7/10 anonim válasza:
augusztus 21.-én születtem és úgy gondolom bennem is vannak "szűz" vonások ;]
8/10 anonim válasza:
Ahol ennyire közel van a határ, ott mindkét jegy hat eléggé.
9/10 anonim válasza:
Ha dugtál már oroszlán, ha nem akkor szűz
10/10 anonim válasza:
bennem Gyökvonások vannak, akkor én most matematikus vagy fizikus vagyok?... fenébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!