Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a halál után? Többi lent

Mi van a halál után? Többi lent

Figyelt kérdés

Meghalt valaki a rokonságban és elgondolkodtam hogy mi lesz ha meghalok.Nagy semmiség örökkön örökké.Ez nagyon elszomorít hogy ha belegondolok hogy meghalok és soha nem lesz már semmi.

Veletek is volt már ilyen?

L17

2019. júl. 17. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Régen még volt, amikor nem tudtam, hogy ez nem igaz.
2019. júl. 17. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

A te korodban engem is ez a kérdés foglalkoztatott,féltem is rendesen.

De ez elmúlt.És bizonyosságot szereztem,szóval már nem nagyon aggaszt a halál gondolata.

2019. júl. 17. 18:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Első 2 válaszoló hogyan szerzett bizonyosságot ?
2019. júl. 17. 18:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy valami van a halál után, apukám és nagyapám is adott félreérthetetlen jeleket erre. Nagypapám halálának másnap hajnalán hívásom volt a telefonjáról amit senki nem használt és ez csak egy jel a sok közül.
2019. júl. 17. 18:36
 5/13 anonim ***** válasza:
51%

1. Vagyok

1. Kaptam "üzeneteket" a túlvilágtól, apukám által és más szellemektől.

2. Reinkarnáció, egy bizonyított dolog.

De akár üres halál, akár reinkarnáció, addigra már úgy is elveszted a tudatod, hiába gondolod, hogy ott leszel, nem leszel ott.

A jelenlegi lelked valószínűleg már számtalanszor újjászületett még sem érzékeltél belőle semmit, csak azt hogy most éppen vagy, ebben a testben, tehát azt sem fogod érzékelni, ha újra születsz, vagy a szellemvilágban leszel.

Ha pedig valóban csak az üres, sötétség vár, akkor is mindegy, mert már vége, nem bolyongsz többé, mert nincs már semmi és ha nincs semmi, nincs tudat. Ebből is csak annyit fogsz érzékelni hogy lecsukod a szemed és vége.

2019. júl. 17. 18:57
 6/13 ******?! ***** válasza:
23%
Velem is volt már ilyen, de végül arra a következtetésra jutottam, hogy mindegy. Ha meghalok és nincs semmi a halál után, akkor már mindegy lesz nekem, hogy két vagy tíz méterre leszek a föld alatt, miközben a férgek rágják a húsomat, vagy esetleg hamuvá égetnek egy kemencében. Legalább férgek százait fogom jól lakatni. Másrészt, ha van élet a halál után, akkor biztos, hogy egy fantasy világban fogok újjászületni, ahol én leszek a főgonosz, akinek az a sorsa, hogy káoszba taszítsa a világot... Ez nagyon logikusnak tűnik számomra, mivel a mostani életeben jó voltam, igazán hősies, a másik életében egy antihős leszek, de ha mégsem, még mindig lehetek zombi.
2019. júl. 17. 19:22
 7/13 anonim ***** válasza:
43%
En is fantasyba akarok menni xD
2019. júl. 17. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az volt kicsit nagy, amikor igazánbátéreztem, hogy én vagyok a legfelső egyetlen isten.

Bőven nincs elég tudásod bármire is akármennyi esélat tippelni. De majd halálod után rám kereshetsz, hogy milyen szeleburdi gondolataid voltak még annó 17 évesen.

2019. júl. 17. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Senki se tudja, és bárki bármit mond erről, az hazudik. Ne higgy el senkinek semmit.
2019. júl. 17. 21:12
 10/13 anonim ***** válasza:
23%

Amit te "tudásnak" hiszel, az valójában csak néhány gondolatforma a fejedben, amivel azonosulsz.

2019. júl. 17. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!