Mi van a halál után? Többi lent
Meghalt valaki a rokonságban és elgondolkodtam hogy mi lesz ha meghalok.Nagy semmiség örökkön örökké.Ez nagyon elszomorít hogy ha belegondolok hogy meghalok és soha nem lesz már semmi.
Veletek is volt már ilyen?
L17
A te korodban engem is ez a kérdés foglalkoztatott,féltem is rendesen.
De ez elmúlt.És bizonyosságot szereztem,szóval már nem nagyon aggaszt a halál gondolata.
1. Vagyok
1. Kaptam "üzeneteket" a túlvilágtól, apukám által és más szellemektől.
2. Reinkarnáció, egy bizonyított dolog.
De akár üres halál, akár reinkarnáció, addigra már úgy is elveszted a tudatod, hiába gondolod, hogy ott leszel, nem leszel ott.
A jelenlegi lelked valószínűleg már számtalanszor újjászületett még sem érzékeltél belőle semmit, csak azt hogy most éppen vagy, ebben a testben, tehát azt sem fogod érzékelni, ha újra születsz, vagy a szellemvilágban leszel.
Ha pedig valóban csak az üres, sötétség vár, akkor is mindegy, mert már vége, nem bolyongsz többé, mert nincs már semmi és ha nincs semmi, nincs tudat. Ebből is csak annyit fogsz érzékelni hogy lecsukod a szemed és vége.
Nekem az volt kicsit nagy, amikor igazánbátéreztem, hogy én vagyok a legfelső egyetlen isten.
Bőven nincs elég tudásod bármire is akármennyi esélat tippelni. De majd halálod után rám kereshetsz, hogy milyen szeleburdi gondolataid voltak még annó 17 évesen.
Amit te "tudásnak" hiszel, az valójában csak néhány gondolatforma a fejedben, amivel azonosulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!