Ha lenne rá lehetőség, mit kérdeznél meg istentől?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 22:21
11/31 A kérdező kommentje:
rendben,csak kiváncsi vagyok..de ha te igy gondolod..xd
2010. júl. 10. 22:51
12/31 anonim válasza:
Van rá lehetőség. Kérdezz szívből és belülről magadból megjön a válasz, csak figyelj rá. Hiszen Isten benned is van, belőled szól ha engeded, kéred.
13/31 anonim válasza:
-Most te tényleg létezel vagy sok volt ez az 1gramm?
14/31 anonim válasza:
Én inkább kérnék, azt hiszem azt, hogy a menyországban legyek, mert ahogy én elképzelem ott aztán nagyon jó lehet ! Ismerd meg az urat! bízz benne, ő a legjobb jó, hát akkor nem érdemes érte élni? ez a lényeg... érte kell élni, érte! mindig legyen veled. meglátod ott lesz!
15/31 anonim válasza:
Én azt kérdezném tőle, hogy mit gondol rólam, hogy jó ember vagyok-e? Meg megköszönném neki, hogy nem ért engem eddig semmilyen "trauma", pl nem erőszakoltak meg, meg ilyesmi, és megmondanám neki, hogy nagyon hálás vagyok neki az életemért.
16/31 anonim válasza:
Nem istenért kell élni hanem a családodért te bunkó
17/31 anonim válasza:
22:39! és a kérdező Nagyon jólesett amit írtatok. De ha azt írom 38 éve vagyok inzulinos cukorbeteg, + lisztérzékenység, + pánikbeteg! Pocsékabbnál, pocsékabb közérzettel. Egyetlen szerencsém van nagyon szívós nő vagyok. Megjártam már a poklot, háromszor jöttem vissza a halál torkából. Negyedik esélyem már nem lesz!
18/31 anonim válasza:
17 éves fiúka. Neked még a tojáshéj a seggeden van. Akit az élet megkeményít,megtépáz tudja értékelni mások problémájának súlyát.
19/31 anonim válasza:
Utolsónak. Tényleg ne keseredj el. Kemény nő vagy, ezek alapján.:) A lényeg az optimizmus.
20/31 anonim válasza:
23:31! Köszönöm! És felelősségteljes munkát végzek, csak tudod, amikor az ember egész életében korlátok közzé van szorítva. Minden kajára oda kell figyelni ááá! De egy büszkeségem azért van a 25 éves lányom, akit imádok. És a férjem, aki kitart mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!