Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet, hogy le csatlakoztam...

Lehet, hogy le csatlakoztam az univerzumrol?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, de lényegében úgy érzem, hogy valami nem mukodik bennem, eddig bíztam a gondolataimban, nagy erot ereztem magamban, és ez egy bizonyos nap utan valamiert megváltozott, nem tudom mi váltotta ki, vagy ki, de mintha le csatlakoztam volna errol az egészről, univerzum vagy energiamezo, nem tudom minek is nevezzem, és azota el vagyok veszve, mi történhetett?
2019. júl. 12. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Valószínűleg az univerzum lemerült,és most töltődnie kell. De vigyázz,mert ha feltöltődött azonnal be kell fizetned a használati díjat Magdinál..akarom mondani Klárinál, különben soha nem találod majd meg a távirányítókat😨 :D
2019. júl. 13. 03:49
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Lehet rájöttél, hogy az önbizalom mértékkel jó, de nem elég.
2019. júl. 13. 07:19
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Szedjél vasat és magnéziumot.
2019. júl. 13. 09:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem
2019. júl. 13. 13:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Túlkombinálod a szitut.

Előjött egy probléma amit meg kell oldani! Ez okozza a diszharmóniát

2019. júl. 13. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Én tudom mi a probléma :D

Röviden ha ez az egy chakrád nem működik rendesen akkor az intuícióid sem a másik 6 chakrád nem fog működni, azaz elveszettnek érzed magad, nem érzed a valóságot, se az önbizalmad.

Gyökér chakra

A gyökércsakra fő témái, közé tartozik: az ősbizalom, a gyökereink megtalálása, a biztonság/bizonytalanság.

Fő feladata a test vázrendszerének energiával való ellátása, és a leföldelés. Ennek köszönhetően szeretjük a testünket, elismerjük a szükségleteit és a korlátait. A testiség mellett a leföldelés, a hétköznapokra való összpontosítást is magába foglalja. A test vázrendszerét látja el energiával.

A gyökércsakra szintjén az élethelyzeteinket, kérdőjelek nélkül sorsszerűen éljük meg. A munka, az energia, az aktivitás első mozgatórugója ez a csakra.

Spirituális szerepe az anyafölddel való kapcsolat.

Az étertesthez kapcsolódik. Itt találhatóak fizikai szerveink lenyomatai, lefolyt és a kialakulóban lévő betegségeink.

Harmonikus működés: Egészséges kapcsolat a fizikai, anyagi világgal. Egészségesek, erősek vagyunk, két lábbal állunk a földön.

Túlműködik: Erős én-központúság, fizikai vakmerőség, durvaság, düh, agresszió, birtoklási vágy, túlzott materializmus. Egoista, uralkodó, szadista jellem rajzolódik ki.

Alul működik: Csekély önbizalom, önromboló viselkedés, határozatlan, félénkség, félelem, aggódás. Szorongást, depressziót tapasztalunk, s igen gyakori a lustaság is, melynek folyamatos fennállása a csakraműködés folytonos zavarát jelzi.

Testi betegség: Kapcsolódó testrészek betegségei, csonthártya, izületi gyulladás, túlsúly, székrekedés. Harmonizáló kép: napfelkelte, naplemente, természet, a föld illata

2019. júl. 15. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!