Lehet, hogy le csatlakoztam az univerzumrol?
Túlkombinálod a szitut.
Előjött egy probléma amit meg kell oldani! Ez okozza a diszharmóniát
Én tudom mi a probléma :D
Röviden ha ez az egy chakrád nem működik rendesen akkor az intuícióid sem a másik 6 chakrád nem fog működni, azaz elveszettnek érzed magad, nem érzed a valóságot, se az önbizalmad.
Gyökér chakra
A gyökércsakra fő témái, közé tartozik: az ősbizalom, a gyökereink megtalálása, a biztonság/bizonytalanság.
Fő feladata a test vázrendszerének energiával való ellátása, és a leföldelés. Ennek köszönhetően szeretjük a testünket, elismerjük a szükségleteit és a korlátait. A testiség mellett a leföldelés, a hétköznapokra való összpontosítást is magába foglalja. A test vázrendszerét látja el energiával.
A gyökércsakra szintjén az élethelyzeteinket, kérdőjelek nélkül sorsszerűen éljük meg. A munka, az energia, az aktivitás első mozgatórugója ez a csakra.
Spirituális szerepe az anyafölddel való kapcsolat.
Az étertesthez kapcsolódik. Itt találhatóak fizikai szerveink lenyomatai, lefolyt és a kialakulóban lévő betegségeink.
Harmonikus működés: Egészséges kapcsolat a fizikai, anyagi világgal. Egészségesek, erősek vagyunk, két lábbal állunk a földön.
Túlműködik: Erős én-központúság, fizikai vakmerőség, durvaság, düh, agresszió, birtoklási vágy, túlzott materializmus. Egoista, uralkodó, szadista jellem rajzolódik ki.
Alul működik: Csekély önbizalom, önromboló viselkedés, határozatlan, félénkség, félelem, aggódás. Szorongást, depressziót tapasztalunk, s igen gyakori a lustaság is, melynek folyamatos fennállása a csakraműködés folytonos zavarát jelzi.
Testi betegség: Kapcsolódó testrészek betegségei, csonthártya, izületi gyulladás, túlsúly, székrekedés. Harmonizáló kép: napfelkelte, naplemente, természet, a föld illata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!