Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Akik szkeptikusok és csak...

Akik szkeptikusok és csak azért járnak ide hogy pampogjanak azok vajon mennyire unatkoznak nap mint nap?

Figyelt kérdés
Komolyan engem már nagyon irritál hogy nem értenek hozzá csak felböfögik hogy "ilyen nincs, hülye vagy ha elhiszed" holott a 99%-uk ki SEM próbálja ezeket a dolgokat. Fogalmuk sincs mi az a holisztikus gyógyítás mert még nem találkoztak vele élőben ezért úgy gondolják nincs is, azt hiszik mindenki (de úgy tényleg MINDENKI) aki mágiával, jóslással (vagy bármilyen ezotériával kapcsolatos dologgal) foglalkozik, csaló. Az aki csak kritizálni tudja még a kérdezőt is minek jön fel erre a kérdésrészlegre?
2019. júl. 1. 09:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

3-as szakadok :'D

Köszönöm az értelmes válaszokat, most már megnyugodtam hogy nem csak dilinyósok vannak fent.

2019. júl. 2. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Ha magatokat meggyőzitek a babonaságaitok felőle az már nem csak csalás, de orvosi eset is. Ha ezt másokkal teszitek, neki bármilyen formában kárt okozva, akkor bűncselekmény. A kérdés pedig, hogy miért írogatnak ide mások is... miért ne tennék? Te is azt teszed! Ez a platform erre lett kitalálva.
2019. júl. 18. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kellett magam meggyőzni semmiről, mert tapasztalatból mondom, hogy az ezotéria tárgyköréből sok minden valós. (Tarot, asztrológia pl. számomra is meglepő módon, de működik.)

Az igaz, hogy sok csaló van, sok félremagyarázás, amit én sem nézek jó szemmel, már csak azért sem, mert aláássa a valódi spirituális tudás megítélését, de az én válaszom biztos nem az lesz erre a jelenségre, hogy a fürdővízzel dobjuk ki a gyereket is.

2019. júl. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!