Ti felszoktatok rá figyelni, ha egy számotokra idegennel sűrűn (mindig máshol) találkoztok?
Figyelt kérdés
Hol buszon, hol teljesen véletlen az utcán (máskor, máshol).
Szoktatok jelentőséget tulajdonítani neki?
2019. jún. 26. 09:26
1/4 anonim válasza:
Volt rá példa, hogy észrevettem, hogy egy idegen férfival rendszeresen találkozom különböző időpontokban, helyeken. Nincs semmi jelentősége, ugyanis kiderült, hogy a közelben lakik, és nagyjából arrafelé megy az útja mint nekem.
2/4 anonim válasza:
Van egy hajléktalan férfi akit állandóan látok a hajléktalanszállótól a város közepe felé baktatni. Értelmes arca van, biztos találna munkát de valami olyan mérhetetlen fájdalom van mindig a szemében, nem számít hol futok vele össze. Kb már egy éve hogy elmegyünk egymás mellett tök sokszor de egyszer sem szóltunk egymáshoz. Szeretnék többet megtudni róla mert nem olyan embernek tűnik aki azért hajléktalan mert egy semmirekellő alak. Megjegyzem az emberek arcát és hogy hol találkozok velük össze és akarva-akaratlanul megjegyzem a rutinjukat. Ki merre tart reggelente, délután, kikkel találkozik.
3/4 anonim válasza:
Nem stalkerkedek, csak megfigyelek :)
4/4 anonim válasza:
Én a BKV ellenőrrel és az APEH bírságolóval szoktam így járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!