Szuszogás hang úgy hogy egydül vagyok a szobában?
Én múltkor meg voltam győződve róla, hogy valaki lehúzta rólam a takarót, olyan puhán csúszott le rólam.
De ne ijedj meg. Szerintem álmos voltál és ettől valaminek a hangját szuszogásnak vetted,- ilyen velem is volt.
Azért ha megint tapasztalsz ilyet próbálj meg odakamerázni, vagy hangfelvételt készíteni.
Kedves 4. válaszoló! Ez a takaró lehúzós élmény velem kétszer történt meg. Mindkétszer felriadtam rá, nagyon-nagyon megijedtem, annyira valódinak tűnt. Első alkalommal egyedül aludtam a szobában, második alkalommal a férjem aludt mellettem. Azóta is sokszor gondolkodom ezeken.
Ti, többiek, mit gondoltok erről?
6.
4 vagyok, a poén, hogy nálam a földön volt már a takaró és egy kis része volt már csak rajtam, mikor felijedtem. Nézzetek hülyének, én odakameráztam, de nem látszott semmi.
Egyszer meg azt álmodtam, hogy a lábamnál fogva húznak le az ágyról, és arra keltem, hogy valakit próbálok elrúgni magamtól.
De én ezt az alavásparalízisnek szeretném betudni, annyi, hogy a kérdező akkor ébren volt, tehát még furább, hogy a hangot hallotta :'D
Ilyen velem is történt párszor...A szoba másik végén lévő üres ágyból hallottam szuszogást.Régen anyu szuszogott ott így.De ő pár éve meghalt.
Takaró lehúzás velem is történt. Azt tudni kell, hogy mivel féltem éjszaka a lában XD ezért még nyáron is takarom magam, ha mással nem, egy lepedővel. Télen pedig nem rugdosom le, mert fázos vagyok. Nos a különös az, hogy alvásparalizisek után egy időben rendszeres volt, hogy a takarót vagy a földön találtam meg, vagy szépen gondosan volt letekerve a lábamig .Ha nem volt alvásparalizis, olyankor mindig normálisan találtam a takarót magamon.
Egyszer olyan is volt, hogy valami le akart húzni az ágyról.A fal felé voltam fordulva, és éreztem valami erőt, ami húz az ágyrol lefelé, a lepedőben próbáltam megkapaszkodni. Szerencsére már nagyrészt megszűntek ezek az élmények, mióta másik szobában alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!