A csámcsogás, horkolás, szuszogás, billentyűzet kopogása, chips-mogyoró-popcorn-répa-stb ropogtatása eves közben, orrfújás, orrszívás, órakattogás, magassarkú cipő kopogása, csoszogás, kutyaugatás, tücsökciripelés FELIDEGESIIIT - Hogyan lepjek tul?
Tizenpár alkalommal jártam pszichologushoz akivel visszaemlékezésekkel nagyjából középiskolai ballagási jutottunk el, viszont a hangok tüneti kezeléséről szó sem volt, csupán eddigi életem feltérképezésérő, ami időhúzásnak és pénzkihúzásnak tűnt a pszichologus részéről…
16 éves koromtól kezdett idegesíteni a szürcsölés, azóta évente több új zajt vélek felfedezni ami zavar!
Jelenleg a megoldás a fülembe dugott és hallgatott zene, mely elvonja a figyelmem a zavaró hangoktól - bár inkább csak nem hallom őket. Nem nagy öröm 8 órán keresztül bedugott füllel dolgozni. Estére iszonyatosan elfárad az agyam...ingerült, fáradt, kimerült vagyok. Akkor pedig füldugót használok az alváshoz.
34 éves dolgozó férfi vagyok
Én is így vagyok ezzel. Egyedül is kianalizáltam, hogy gyerekkorból ered. A garzonban, ahol a kretén anyámmal éltem, még az is idegesítette, mikor levegőt vettem. Egyszerűen belém idegződött.
Én meg a pszichiáterrel vagyok úgy, hogy kösz a semmit. Miért nem tudják úgy csinálni, mint a filmeken? Mit lát a képen, milyen érzést vált ki önből ez és ez, milyennek jellemezné xy-t, stb. Ne a tényeken keresztül akarjon megismerni, hanem lásson belém! De ilyen csak a filmeken van. Itt csak felírják a gyógyszert - amiért mára már hálás vagyok - aztán kalap, kabát. Le van a kedves beteg, jó magasról.
Nálunk a gyerekek játszanak az udvarban... Rohadtul idegesítő! Miért nem viszik őket a játszótérre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!