Lehetet szellemjelenség az oka annak, ami tapasztaltam?
Irodaházban dolgozom.Felmentem a konditermet is ellenőrizni, kb 15-20 perccel az után, hogy az utolsó kondizo is elment.Előtte azért körülnéztem, de nem volt azon az emeleten senki más.Aztán kitakarítottam a mosdót, tehát telt az idő..Nos ezután átmentem egy másik helyiségbe, ahol valami rendetlenség lekötötte a figyelmem és akkor a hátam mögül,kb olyan puffanás szerűt, vagy mintha valami leesett volna, olyasmi...Meglepődtem, hogy mégis van itt valaki?! De nem volt senki, viszont a boxzsák jól láthatóan lengett! Nos, ahogy mondtam, az utolsó kondizó kb 15-20 perccel előtte használhatta (ha egyáltalán használta) én nem nyúltam hozzá. Huzat nem lehetett, bér lehet, hogy maradt bukóra nyitott ablak, de diret megfigyeltem, hogy odakint teljes szélcsend volt, egy levél sem rezzent a fákon, szóval akkora huzat nem lehetett, ami egy oriási boxzsákot megmozgat. Gondolom én...de épp azürt kérdezem, mert nem vagyok azért biztos benne, hogy jól gondolom! Mozoghatott a zsák még hosszú percek után is használat után? Illetve minimális légmozgás elmozdithatja? Bár a puffanásra így sem lesz magyarázat, de arra még ráfoghatom, hogy lentről jött, vagy az utcáról, bár nagyon közelinek tűnt.
Hozzá kell tennem, abban az épületben mindíg nyugtalan vagyok. Főleg a konditeremben és mosdóban. Ott mindíg kapkodva végzem a munkám és ha kész megkönnyebbülés, mikor végre a másik oldai épületbe átmehetek.Nem tudom megmondani pontosan, mit érzek.Mintha lenne ott valami. Nem érzem biztonságban magam és máskor is hallottam már ott megmagyarázhatatlan zajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!