Energiával különböző hangokat generálni?
Igazából azt se tudom hogyan álljak neki.
Adott egy család, autista hiperaktív gyerekkel.Néhány hete vannak náluk különböző zajok, viszont csak ott ahol a srác tartózkodik...kopogtatás, kaparás, néha fúrás szerű hangok...
Elég szkeptikus voltam máig a dologgal kapcsolatban, de ott ültem náluk a gyerek mellett az àgyon, és szó szerint mintha az ágy alján kopogtatnak volna, szó szerint érezhetően.
Lehetséges hogy ezt ő generálja valahogyan ?
Ha átment másik helységbe, ott ugyanúgy ismétlődtek a dolgok.
hát szerintem a gyereknek magasabb frekvencián mozognak a bioelektromos kisugárzásai/ aurája.
a magasabb dimenzió (rosszúl tudjuk a dimenzió fogalmát) vagy síkbeli dolgok felerősödhetnek. a 4. dimenzió az asztrálsík. több sík és dimenzió is van de ez a legközelebbi,de szerintem mást is érzékeltek.
szellemek és egyéb asztrális lények megnyílvánulásai felerősödhetnek a mi fizikai síkunkra, pustán azzal, hogy bizonyos embereknek magasabb frekvencián mozognak a bioelektromosságuk.
ha csak az agyában lennének magasabbak ezek a frekvenciák akkor csak ő tapasztalna paranormális dolgokat. de ebben az esetben ugyebár az egész teste -aurája magassabb frekvencián mozoghat.
szóval felerősíti a környezete frekvenciáit és a szellemek vagy egyéb lények megnyílvánulásait.
legalábbis szerintem. nekem csak az agyam szokott magasabb frekvenciákon mozogni.de észre vettem, hogy a szellemek és egyéb lényeket hallhatom és láthatom is.
amikor a testem s aurám lett magasabb fr akkor viszont csak elektromosságot éreztem az ujjaimban. nééha-para jelek is jöttek,de --ezek lehettek szimpla feledéseim jelenségei. pl: konyhában felkapcsolva hagytam a villanyt. vagy egy nap 3 szor is a konyhában találtam a papucsomat-amit sohasem szoktam, hiszen hideg a konyha padlója. hangokról---hát a szomszédaim elég zajosak, max vannak para hangok amiket csak én gondolok félelmetesnek. :p de amit írtam csak az én véleményem /elméletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!