Van olyan hogy valakinek két totemállata van és mindkettő különböző?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy fizikailag is van egy állat ami a totemed és az éterben is van.2018. okt. 10. 20:04
1/7 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kettő általában megegyezik, de vannak persze eltérések is, de ilyennel csak neten találkoztam még, nem ismerek olyan embert akinek különböző.
2/7 anonim válasza:
Hogyan is nézne ki egy tudathasadásos egy totemállattal?
3/7 A kérdező kommentje:
Mi bajod van, Dubitus?
Egy részeg majom is okosabb nálad.
2018. okt. 12. 21:17
4/7 anonim válasza:
Két totemállat, egy fizikailag és egy az éterben.
A fizikai totemállat egy félénk, szürke egérke, a fizikai világban ennek megfelelően viselkedik az illető.
Az éteri testjének totemállata az erős, bátor oroszlán.
Mikor ,elyik fog uralkodóvá válni?
Ha felváltva, az kész tudathasadás...
Így már érthető?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem befolyásolják azt hogy ki vagyok,inkább csak megerősítenek,útmutatást nyújtanak,ha arra van szükségem.Az áltudományos, álspirituális szövegeidet tartsd meg másnak.
2018. okt. 13. 12:16
6/7 anonim válasza:
Ha útmutatást ill. megerősítést nyújtanak, akkor befolyásolnak.
(Az "erre menj" és "jól csinálod" bizony-bizony abefolyásolás egy formája.)
7/7 A kérdező kommentje:
Olyan hozzád beszélni, mint ha egy T-Rexet tanítanék fogat mosni.A pofája nagy,csak nem tudja befogni.
2018. okt. 13. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!