Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a magyarázat ezekre a zenékre?

Mi a magyarázat ezekre a zenékre?

Figyelt kérdés

pl

https://www.youtube.com/results?search_query=astral+projection

Astral projection. Nem emlékszek rá, hogy nekem pontosan melyik működött, de az tény hogy megy. Tényleg azt csinálta amit leírt, a hsz-ek is ezt igazolják.

Dehát van itt minden:

https://www.youtube.com/results?search_query=lucid+dreaming

álmodás

https://www.youtube.com/results?search_query=third+eye

3. szem

stb.

Tényleg működnek, én csak az 1.-t próbáltam, de alvásparalízisem lett, azóta nem szórakozok ilyenekkel.

A tudomány kutatja ezt, vagy ez is csak a youtube-on létezik?

2019. jún. 8. 18:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Placebo
2019. jún. 8. 18:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem placebo, mert pont akkor volt alvásparalízisem amikor ment a zene és nem figyeltem rá.
2019. jún. 8. 18:44
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
És ez azért zárja ki a placebot mert..?
2019. jún. 8. 19:10
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Én ásványok rezgésével próbálom megnyitni a harmadik szemem, és amikor a legerősebbet tettem a homlokomra, olyan érzésem támadt mintha hátul a koponyámban valami összehúzódna. Az utolsó linken az első találatú zene pedig nagyon hasonló érzetet produkált 10 perc hallgatás után mint a kristály, úgyhogy biztos van benne valami.
2019. jún. 8. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
A kristályok használata, funkciója a rezgésszámuktól függ, és a zene is tulajdonképpen hanghullámok ill. rezgések összessége, amit lehet úgy használni mint kapcsolókat amik az emberi agyra vannak hatással. Nem placebo ez, hanem egy még felfedezetlen az emberiség számára ;)
2019. jún. 8. 21:21
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Erre pedig (személyes tapasztalat) Egy szokványos napon az ásványos boltban jártam. Kezdett begyulladni az egyik fogam az utóbbi napokban amit a fogam feszítő érzése és hőérzékenysége jelzett. Megláttam egy zöldeskék üvegesen áttetsző követ, itt-ott elrepedve. Korábban is láttam többször, de most kézbe vettem, taperáltam és valahogy nem bírtam elengedni (nem szó szerint, csak mintha kívánta volna a kezem a kő érintését) Egy olyan tíz perc után amikor már kezdett leázni az izzadtságtól az árcímke, megkérdeztem a boltost, mi ez, és mire jó? Erre azt felelte, Fluorit, és a fogakra nagyon jó hatással van. Nem nagyon veszek marokköveket, de ezt most hazavittem. Fogtam, és a párnám alá tettem. Két éjszaka így aludtam és a fogérzékenységem szinte teljesen elmúlt. De a csavar csak most jön. Odaadtam a kavicsot egy barátomnak, aki szintén fogérzékenységgel küzd, és mondtam neki hogy tegye a párnája alá éjszakára, de nem mondtam meg neki miért. Hozza vissza a kavicsot, én pedig meghívtam egy fagyira. Miután elfogyasztotta, csodálkozva konstallálta hogy nem fáj már a foga a fagyitól. Szóval ja. Vannak durva dolgok.
2019. jún. 8. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
48%

Kamu.

Fogalmad nincs mi az asztrálutazás, egy hülye zenével meg nem fogod előidézni.

2019. jún. 8. 21:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó tényleg nem tudom. Én csak azt linkeltem hogy ezek a zenék tényleg csinálnak valamit. A youtube kommentelők nem azért írják mert át akarnak verni.
2019. jún. 9. 07:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Dehogynem :D

Trollok meg hülyék.

2019. jún. 9. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:
report and ban
2019. jún. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!