Lehet, hogy szellem van a lakásban? Vagy megszállt egy démon?
Én alapjáraton nem hiszek szellemekben/démonokban, de az utóbbi időben egyre furcsább dolgok történnek, és elkezdtem aggódni..
Már sokszor előfordult, hogy úgy ébredtem reggel, hogy karmolások voltak rajtam (leginkább az arcomon és a mellkasomon) és gyakran az az érzésem mintha valaki figyelne. Szoktam fura szagokat érezni, amiket nem tudok beazonosítani. Egyik éjjel a macskám látott valamit a sötétben, és elkezdett morogni, hiába szóltam neki ő csak tovább nézett a semmibe és morgás közben elkezdett hátrálni. De ami még durvább, hogy utána pár órával később megjelent két karmolás az arcomon, de ébren voltam ezért nem is lehet azt mondani hogy én csináltam álmomban. Ja és hozzátenném, hogy ateista vagyok ha ez számít.
Szerintetek? Valaki segítsen pls. :S
#8 Nem vagyok megkeresztelve.
Egyébként papot még nem akarok hívni csak ha esetleg komolyabb dolgok történnének. Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!