Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan aki megkerestette...

Van olyan aki megkerestette az indiai pálmalevelét?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor meséljetek a tapasztalatotokról vagy ha ismerős körben volt olyan akinek felolvasták a sorslevelét és bejöttek a leírtak.
2019. jún. 5. 22:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 2019 tavaszán voltam a budapestieknél. 30 nap alatt megtalálták a levelem, skypeon felolvasták. Az volt a bajom velük, hogy először 2-3 éves szakaszokban jósolták meg az életem, aztán 5 éves intervallumokban vetítették elő.

A 3 évesnél is viszont kb 3-4 dolgot mondtak el. 3 évre előre megjósoltak kb 4 eseményt, az roppant pontatlan. Aztán bejött a Covid, és azóta se valósult meg különösebben semmi. Se azzal a nővel nem találkoztam, akit leírtak, se az anyagiak nem úgy alakultak. Anyunak is mondtak egy betegséget, ágynak fog esni, szerencsére nem jött be. Asszem 50 ezer volt anno, de nem érte meg. És nem olvasnak fel mindent, mert utána lehetett kérdezni, és az indiai fickó elővette a levelet, és ismét olvasott fel belőle részleteket, amiket eddig nem mondott. Szóval később visszamehetsz a részleteket felolvastatni plusz pénzért. Ez nem arról szól, hogy megtaláld az utad.

aug. 4. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!