Mi lehetett ez a "titokzatos füst"?
Nem tudom jó helyen teszem fel a kérdést, de egyszerűen nem tudom hová tenni.
Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=1XUyzSzvaq0&feature=youtu.be
Röviden és tömören:
A múlt éjszaka történt. A felvételt egy kamion telephely biztonsági kamerája rögzítette. (Közvetlen közelben folyó, ártéri erdő és áthatolhatatlan rekettyés.) A felvétel időpontjában szélcsend volt és tiszta idő (eső nem esett és köd se volt). A hőmérséklet 16°C körüli volt, azaz nem volt olyan hideg, hogy látszódjon a kilélegzett levegő. A biztonsági kamera egy kb. 12 méter magas épület tetején található. Nincs semmilyen szellőző vagy hőelvezető nyílás a kamera közelében, továbbá a felvétel időpontjában senki nem tartózkodott a közelben.
Emellett a "titokzatos füst" nagyon furcsán viselkedik. Egyik pillanatban olyan mint egy "ködlepel", másik pillanatban apró, ide-oda mozgó "gomolyokká" változik, majd lassan szálló "füst" lesz. Először oldalról jön, majd felülről és végül szemből (a semmiből "materializálódik") közben úgy mozog, mintha a szél fújná oda-vissza (mégegyszer mondom, szélcsend volt).
0:30-nál kezdődik
2:46-nál szemből, a "semmiből" jön
6:39-nál folytatódik és itt ér véget
Én nem tudom mit gondolhatnék hogy mi az istencsudája volt ez. Életemben nem láttam még ilyet. Viszont érdekelne, hogy mások mit gondolnak.
# 11
Azt hiszem én feladom. Nekem ez már túl magas. -.-"
Én nem tudom mi ez a "dimenzióátfedéses" akármi, én csak arra voltam kíváncsi hogy látott-e már bárki hasonlót?
De én lettem a falu bolondja egy olyan dolog miatt, amire nincs amúgy se logikus magyarázat. Időközben fölhívtam a telephelyet és megérdeklődtem, hogy tényleg Tűzvolte vagy gyújtogatás? De nemleges választ kaptam.
Legközelebb ha ilyet látok, inkább átmegyek struccba: fejem a homokba és úgy teszek, mintha nem is látnék semmit. Mielőtt még kineveznének tiszteletbeli "Lipótszökevénynek".
(Ha már ilyen rendes az emberi társadalom manapság. Ha nincs más logikus magyarázat, úgyis te leszel a hülye.)
Érdekes felvétel. :)
Valaki jól szórakozik e technológia birtokában. Mert egyértelmű, hogy ez kivetítés. Hologram. Sokféle alakzatot képesek így kivetíteni, itt valamiért a füstöt válsztották.
Van a családnak ellensége? Gondok az ingatlannal? Mert figyelmeztetés is lehet. Üzenet.
Sajnos, ez a technológia bűnözők kezébe került, akik visszaélnek vele.
# 12
Jézus atyaisten magasságos f@asza, miről beszélsz te ember?
Ezek a felvételek 10 éve készültek Fonyódon egy "mostanra elavultnak számító" digitális fényképezővel és mostanáig elfelejtve pihentek egy digitális tárolóeszközön (memóriakártyán).
Most már tényleg őszintén bánom, hogy föltetettem itt ezt a kérdést! 😓😓😓
# 12
Ha viszont a videóval kapcsolatos, akkor tudomásul vettem, mint egy újabb "troll" válaszát.
Amúgy az eddigi "értelmes" megnyilvánulásokat figyelembe véve, részemről a dolog lezártnak tekintendő. A további válaszokra innentől már nem vagyok kíváncsi.
(Átlagproliktól nem szabad tanácsot kérni.)
# 16
Ok legyen így. Bár szerintem ha "lesz még ilyen" lehet hogy inkább mégse erőltetném a dolgot. Én nem mondom azt, hogy "szellemek nem léteznek", de azt se, hogy "léteznek".
Egy egyszerű földi halandó a földhözragadt és berögzült csöpp agyával akkor sem fogja fel teljesen a dolgokat, ha azok ott vannak közvetlenül előtte és adott esetben a saját bőrén tapasztalja. Inkább marad agnosztikus (úgysem létezik az, amire nincs magyarázat).
Én viszont inkább vagyok félig racionalista és félig empirikus. Azaz nem zárkózom el elvből mereven minden elől, hanem inkább megpróbálom saját szemszögből értelmezni, amit nem értek - és ha mód van rá -egyénileg megtapasztalni.
Ezért sem látom értelmét az ilyen témákat feszegetni, gondoljon mindenki magába amit akar (én is azt teszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!