Miért érzem, hogy a lelkünk összetartozik?
Most vagyok 9.es. Van egy fiú, akivel totálisan azt érzem, hogy a lelkünk összetartozik. Nem bírom megmagyarázni ezt az érzés eléggé fura. Nem szoktunk beszélni sajnos de már azóta ezt érzem amióta meglattam. Nem vagyok azzal tisztában hogy szerelmes vagyok-e belé, inkább kötődöm hozzá vagy hogyis mondjam. Suliban amúgy mindig egymás szemébe nézünk és látom hogy néz távolról. Nem tudom mennyire számít, de még anno (amikor azt se tudtam hogy ő létezik) egy tánciskolába jártunk, valamit a legjobb barátnőméktől kb 2 percre lakik, ahol a fél gyerekkorom töltöttem.
Nem tudom mi ez de fura az egész. Szerintetek?
U.i: valamint mindig letudom olvasni az érzelmeit meg sok mindent leolvastam már róla.
Lényegi aspektusokban nagyon magas százaléku azonosságotok van. Továbbá mindketten( egyrészt hasonlóan, és) kicsit bölcsebbek vagytok az átlagnál, s ilaet még nem igazán tapadztaltál, még ha ez csak tudatalatt is van meg.
Ő nem a szellemed másik fele, bár van olyan, aki igen.
Ui, minden lélek összetartozik.
4.
Nem szoktam beszélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!