Ti hisztek abban, hogy aki meghal, annak a lelke/"szelleme" itt marad a Földön?
Személy szerint sosem hittem ezekben a szellemes/halál utáni élettel kapcsolatos dolgokban, nem is különösebben foglalkoztam ilyenekkel, ezért érdekel mások véleménye is. Úgy voltam vele, hogy aki meghalt, az nincs többé, és kizárt, hogy itt marad, vagy tud üzenni, kommunikálni, bármi.
Két héttel ezelőtt viszont meghalt a nagypapám. És azóta egyszerűen azt érzem, hogy nem ment el, és itt van, és lát, és velem van. Nem tudom megmagyarázni, csak ezt érzem. Lehet, hogy hülyeség, és csak szeretném, ha így lenne.. de sosem volt még ilyen velem, pedig veszítettem már el szeretteimet.
Ti mit gondoltok? Hisztek ebben, vagy az, aki itt maradt és gyászol csak így nyugtatja magát?
Tisztelt Kérdező!
A LÉLEKVÁNDORLÁSBAN mindenképpen hiszek. Saját személyes tapasztalat.
Milyen vallású volt a nagypapád? Búcsúztatta-e katolikus pap, vagy evangélikus/református lelkész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!