Nők! Mit hisztek el az ezotériàból? Pl. Tenyérjóslàs, horoszkóp, màgia stb.
41 vagyok.
Ezek közül egyikben sem hiszek.
Amit hiszek, hogy a tudásunk szinte nulla. Nem tudjuk az élet okait, miértjeit. Fogalmunk sincs a születésről, halálról, energiáról. Még a saját agyunk működése is homályba vész, érzelmekről nem is beszélve. Betegségek, képességek.... Azt hisszük mennyire fejlett a tudomány. Persze. A 200-500 évvel ezelőtthöz képest. El se tudjuk képzelni mire fog rájönni még az emberiség.
Mivel van olyan ismerősöm, aki ilyennel foglalkozik, így nem hiszek benne :)
Régebben kíváncsiságból kipróbáltam párat, jós, lélekgyógyász. Azok is átvágások voltak.
Ez egy jó pénzkeresési lehetőség semmittevőknek, nulla befektetéssel lehet pénzt keresni, legtöbbször mindenféle adózás nélkül.
40
Született szkeptikus vagyok, még hétköznapi híreknél is kételkedek, nemhogy ilyen ezofasságoknál.
Tenyérjóslásban és a horoszkópban nem kételkedek, de nem hiszek minden forrásnak. A mágia alatt mit értesz?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!