Pontban 0:00 kirázott a hideg, többi lent?
Figyelt kérdés
Tehát tengnap előtt történt ,23:00-ig fent voltam,mondtam magamba már ideje aludni,le is hugytama szemem majd egy hangot hallotam nem értetem ,igy gyorsan a cicákra háritotam ,de éreztem hogy emberi hang volt csak tudjátok nyugtatni szeretem volna magam... Ez után újra lecsukom a szemem majd rá 1-2 percre úgy kirázot a hideg mint még soha pontosan 0:00-kor,lábamtól jött a és a fejjemig hatolt . Nagyon durva érzés volt.. Ezután felkapcsoltam a vilanyt ,majd egy gyors eszme cserélt vitattam meg sajá magammal ,hogy ez mi franc lehetet...
Valakivel történt hasonló?
2019. máj. 20. 20:37
1/6 anonim válasza:
Nem kéne csupaszon aludni és akkor nem fáznál
2/6 anonim válasza:
a nyelvtan szellem járt nálad, hogy figyelmeztessen ha nem tanulsz meg helyesen írni akkor elkárhozol.
3/6 anonim válasza:
Hát engem nem a hidegrázás izgatna legjobban, ha hallanék valakit este a lakásomban.
4/6 anonim válasza:
Nézd meg a termosztátot, lehet éjfélkor váltja a programot a fűtés, és kikapcsol éjszakára.
5/6 anonim válasza:
Nyelftan könyv kellene neked, hejesírás szótárral.
6/6 anonim válasza:
néha engem is kiráz a hideg, szerintem veled is történt már hasonló, csak most pontban 0.00-kor rázott ki a hideg. mások ilyenkor monják, hogy szellem járt ott, ufóval találkozott stb... de nem kell túlgondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!