A szellemek - ha léteznének, és ha képesek lennének itt bármire is hatni - tényleg sok mindent tehetnének veled, vagy bárki mással. Elég néhány ponton megérinteni az agyad.
Csináltak is ilyet agyműtét során, és a delikvens azonnal szerelmet vallott a doktornőnek.
2019. ápr. 23. 01:16
4/23 anonim válasza:
Na erre a kérdésre is tudomány lenne normális választ írni...
Látszik,hogy egyesek nagyon unatkoznak.
2019. ápr. 23. 02:37
5/23 anonim válasza:
Ha fiú vagy, Marok Marcsa szellemét idézd meg, ha lány, akkor Vibrátor Viliét!
2019. ápr. 23. 05:36
6/23 anonim válasza:
1. Szellemet nem lehet venni,csak megidézni.
2. Démonok szoktak megerőszakolni nőket.
2019. ápr. 23. 07:45
7/23 anonim válasza:
Szia. Én nagyon szellemes vagyok az nem jó? (Csak akkor vagyok szellem ha te egy szép 20-30 közti lány vagy)
2019. ápr. 23. 08:15
8/23 anonim válasza:
Ouija táblával idézgess meg szellemeket, valamelyik majdcsak lefekszik veled, ez gondolom olyan, mint a való életben. A sikered is attól függ, mennyire vagy jó pasi / nő. Azért ha már a szellemek se akarnának velem lefeküdni, ha bepróbálkozgatnék náluk, én elgondolkodnék :'(
2019. ápr. 23. 13:11
9/23 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, akkor írd be gugliba, hogy how to summon an incubus. Hátha a találatok közül valamelyik bejön. 🤷😂 Vagy magyarul: incubus idézés.
2019. ápr. 23. 13:27
10/23 anonim válasza:
Hát, ha nem zavar, hogy a te életerődet fogyasztja el közben...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!