Frabato mennyit kér a szolgálataiért?
Gondolom minden szolgáltatás jellege szerint más árkategóriába tartozik,de úgy nagyjából...
még a honlapján se találtam erre vonatkozólag semmit
Én is jós vagyok. Úgy indultam hogy teljesen egyetértettem az első hozzászólóval. Csak tudod az élet nem így működik. Gyakorlatilag rajzottak körülöttem az emberek. Nem túlzás volt aki naponta jött hozzám. Mivel ez nekem nem megélhetés volt így gondolhatjátok hogy egy csomó ember mellette munka, család, házimunka. És közben már olyan kérdésekkel is felkerestek hogy tegnap beszéltem xy-al most is ugyanúgy érez mint tegnap. Holnap találkozok xy-al hogyan viselkedjek? stb.. Nap mint nap fogalalkoztam hülyeségekkel, miközben komoly problémával senki sem keresett meg. Így segíteni senkinek nem tudtam.
Szóval a jóslás azért attól komolyabb dolog hogy minden aprócseprő ügyre használjuk. Aztán még egy év sem telt el és elegem lett. Akkor azt mondtam 5 000 Ft. Akik eddig rámjártak szépen eltűntek. Lett újra időm. Havonta max. 1 ember keres fel, de neki tényleg segítségre van szüksége, vagy bizonytalan. (Gondolhatjátok hogy nem ebből élek :))
A kártyából (vagy bármi másból) tökéletesen látszik az anyagi helyzeted. Nekem is volt már két alkalom amikor nem kértem pénzt, mert aki adta volna annak nagy szüksége volt rá. De gondold el azt az embert akinek nagy szüksége van az 5 000 Ft-ra és mégis elmegy jóshoz. Na ő elkeseredett neki segíteni kell. Több jós ismerősöm van, mindegyikkel előfordult már hogy nem kért pénzt utána. Illetve kezdőként ők is ugyanígy vélekedtek mint az első hozzászóló. Azt hiszem ennek megfizettük mindannyian az árát. Lehet hogy Frabato is, nem ismerem. Szóval úgy válassz jóst hogy érezd meg hogy csaló vagy nem. Ha mégis egy csalóval hoz össze a Sors, hidd el az sem véletlen.
Szóval ha a probléma nem ér annyit hogy fizess érte, akkor nincs szükséged jósra hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!