Mi a rosseb az a "pénzenergia"?
Hogy a francba lehet a pénznek energiája? MIÉRT PONT A PÉNZNEK?
Hiszen a pénz egy olyan eszköz, amivel az uralkodó hatalom örökös befolyást tud szerezni az átlag ember felett. A pénz alakítja az emberek életét, a társadalmak, a jelenlegi civilizáció jövőjét - többnyire rossz irányba.
Ugyanis a jelenlegi civilizáció pontosan a pénzre alapozódik. A pénz egy olyan eszköz, amivel másokon uralkodhatsz, másokat elnyomhatsz, kisemmizhetsz vagy elpusztíthatsz.
Ez azt jelenti, hogy nem számít ki vagy, mi vagy, csakis a pénzed határoz meg téged.
Nem számít, milyen ambíciókkal születtél, ha nincs pénzed, akkor te egy senki vagy. Lehetsz akármilyen ambíciókkal megáldva, pénz hiányában mehetsz a levesbe.
Ez azt jelenti, hogy nem a benső emberi értékek, hanem a PÉNZ határozza meg az embert - azaz TÉGED.
Csak érdekelne, hogy mi a fene ez a "pénzenergia"? (Én úgy saccolom, hogy valami sátánista szerű gonosz dolog lehet, olyasmi, mint az emberáldozat - ugyanis nincs még egy olyan gonosz dolog a világon, mint a pénz).
# 1
Jó vicc! Vidultam rajta! 🙂
Csak az a baj, hogy én ezt a kérdést nem a "humor" kategóriában tettem föl, az meg mégnagyobb baj, hogy sokan ezt komolyan is veszik.
A pénzenergia az, amit akkor érzel, mikor felveszed a fizud, vagy lotton nyersz.
Rossz tulajdonsága, hogy a pénzzel együtt hamar eltűnik.
# 3
Komoly? És egyesek azért fizetnek, hogy ezt "érezzék"? Ugyanis a te elmondásod szerint ilyenkor pont az ellenkezőjét kéne érezzék (hiszen nem kapják a pénzt, hanem költik).
gyakran mondják, hogy egy jó kérdésben ott a válasz.
csak annyi, hogy nem kell valaminek valami sátánista szerű gonosz dolognak lennie. Az Alma evés a legnagyobb bűn a világon...(Ádám Éva)
azaz az ember mindig többet és többet akar, nehezen érik be azzal ami van. S ha fogsz egy Deákot vagy azt mondja KÖLTS EL! vagy hogy GYŰJTS, hogy majd ékesőbb költsd el.
hm lehet félrecsúsztam, kb azt akarom mondani nem kell ezóra vagy valami sötét misztikumra gondolni, szerintem jól megválaszoltad magadnak a kérdésedben, amennyiben véletlenül valami hasznosat is rizsáztam, akkor annak örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!