Szimulációban lennénk?
Figyelt kérdés
Mivel nincsenek bizonyítékok azokon a fényeken kívül amiket látunk az égen mert lehet, hogy valami hiba rendszerben vagy tényleg a földönkivüliek? De ezt igazából könnyen meg lehet cáfolni mert még nem láttunk úgy idegent, hogy igazából hogyan is néznek ki. Mivel nem láttunk egyet sem ezért olyan mintha mi lennék csak egyedül, és ez arra enged következtetni, hogy ez nem a valóság. De viszont vannak kétes érzéseim, hogy nem biztos, hogy szimuláció mivel az a több millió éves űr eszköz "Fekete lovag" ként ismert amire rá mondták, hogy földönkívüli eredetű. Ti mit gondoltok valóban egy szimulációban vagyunk vagy sem?2019. ápr. 5. 18:38
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim 

válasza:

hát ez engem is érdekelne, gykran kérdezem magamtól ez álom vagy valóság
a szimuláció is lehetséges, én is gyakran szimulálok szituációkban,
a grafika nem túl eredeti (nekem) enyhén álom szerü, (nyilván) valamint gyakri az ismétlődés és a deja vu,
de a franc se tudja, ha felébredsz megtudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!