Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ennek a neve? Valamilyen...

Mi ennek a neve? Valamilyen palca?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Utolag is elnezest de lehet nem a megfelelo altemaba irtam a kerdest.

Na van egy ilyen pálca. Kinezetre egyik oldala hosszabb joval mint a masik es L alaku arany szinu.

Keresztanyukamnal lattam es hasznaltuk. Az volt hogy ha “kerdeztunk” valamit a palca elfordult jobbra vagy balra es az egyik az igent jelentette a masik a nemet. Es tenyleg mukodott. Amig nala volt nem hittem el de mikor nalam is elfordult akkor mar hittem benne. Ez olyan 5 eve volt.

Tudom kicsit zavaros de valaki tud ilyesmirol valamit? Ha igen mit? Elmagyaraznatok kerlek mert nagyon erdekel.

Koszonom

2019. ápr. 4. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2019. ápr. 4. 23:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi. En annak amit irtam van ertelme/valosag alapja?
2019. ápr. 5. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
van ilyen, de a használatát sokat kell tanulni, és pláne hogy a trükköket nem is tanítják. Ühüümmm
2019. ápr. 5. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Még régebben a munkahelyemen volt egy ilyen szaki, akikét hajlított rézdróttal dolgozott. Ö kereste meg a föld alatti kábeleket, csővezetékeket, nyomvonalait, nehogy géppel átvágjuk öket. Nem tudom mennyire volt reális a megítélése, de az biztos, hogy mindenki Őt hívta ha valaminek a nyomvonalát meg kellett keresni a föld alatt. százból kilencvenkilencet centi pontossággal bemért, és mindezt a kezében fogott két rézdróttal
2019. ápr. 5. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Lengyelpálca.Elsősorban radiesztéták eszköze, akik a föld alatti sugárzások és egyebek helyét ezzel mérik be.Sok esetben rézböl készül, de jo bármilyen fém, ami nem ötvözet.Hasonló célra használhatóak az ingák is.

Tulajdonképpen a pálca, inga, csupán egy eszköz.Az informácio ezekröl a láthatatlan, föld alatti dolgokrol, vagy a válaszok a különféle kérdésekre, benned jönnek létre,egyfajta belsö látás által, a pálca csupán segít ezeket leképezni a tudatodból.Kb ugy működik, mint vaknak a fehér bot.

Én régebben kulcsos könyvet használtam, ha választ kerestem valamire.Igen, 99 százalékban helyes válaszokat mutatott.De mondom, van akinek az inga jön be, van, aki a pálcát szereti.

2019. ápr. 6. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!