Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent ha egy ferfi a...

Evi1199422 kérdése:

Mit jelent ha egy ferfi a huvelyk ujjaval keresztet huz egy no homlokara?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok.. van egy hodolom eleg fura egy leny.. talalkoztam vele es a kerdesembem aliitottat csinalta, mivel ez nem mindennapi igy erdekelne van e fobb jelentosege.. a legyen vissza utasito voltam vele o pedig nagyon akarna engem..
2019. márc. 28. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Azt ,hogy agyilag beteg
2019. márc. 28. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Vallásos? Ha igen, köze lehet a hamvazószerda hagyományához.
2019. márc. 28. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak valamit letörölt a homlokodról. Vagy csak megnézte, hogy milyen vastagon van rajtad smink. Majd végighúzta ugyanazt az ujját a fekete pólóján/nadrágján, és megnézte milyen fehér csíkot hagy maga után.

Elég trendik ezek a videók manapság, lehet csak kíváncsi volt mennyi a vakolat.

2019. márc. 28. 22:15
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Keresztények szoktak így megáldani gyermeket, vagy bárkit, akinek valami jót kívánnak pl. búcsúzáskor.
2019. márc. 28. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Ő egy bíboros?
2019. márc. 28. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Sztem is csak agyilag zakkant lehet:) igazabol nem tudok rola sokat 10 percre talalkoztunk meg elotte beszelgettunk facen ... megmondtam nem akarok tole semmit es akkor huzta a keresztet :)) es emiatt gondoltam rosszra! De koszi a valaszokat!
2019. márc. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!