Fényből keresztet rajzolni a csakráinkba mit jelent, mi a célja és eredménye?
Nem tudom, hogy hogyan kell csinálni.
Pár hete vagy hónapja azt álmodtam, hogy egy régi ismerősöm, aki már évekkel ezelőtt elhunyt, odajött hozzám és azt mondta - illetve valami ilyesmit: "Eddig azt mondtam, hogy ne, de most mégis azt mondom, hogy rajzolj keresztet a csakráidra."
Azt már nem tudom, hogy "csakrádra" vagy "csakráidra" esetleg "csakrádba" hangzott el.
Azóta sem csináltam meg, de most eszembe jutott, hogy itt megkérdezzem és ezek szerint mások már hallottak erről a módszerről.
Előző. Valójában inkább nézz utána, hogy pontosan miről is beszélsz, mert tulajdonképpen össze vissza zagyválsz.
Egy keresztény.
Kérdező. Van egy angyal rituálé, amiben az egész testre felrajzolunk egy fény keresztet és a négy arkangyalt is hívjuk. Ez minden csakrára és az aurára is hat, az összes energetikai és a fizikai testre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!