Mit jelent ha a születési dátum számjegyeinek összege 3?
légyszi, az válaszoljon aki vmennyire jártas a dátumban.
Köszi:)
Egy érdekesség:
egyik dédmamám (1891.09.29.), egyik mamám ( a lánya, 1925. 03. 28.), apukám (mamám fia, 1957.02. 06.) és én (1990.07.22.)- ha összeadom a számjegyeket egy számjegyre nézve, akkor 3-mat kapok mind a 4 esetben:)
sőt, a mamám ,az apukám és az én esetemben a 3-mas számjegy a 30-ból jön ki. Remélem értitek.:D
Pff. :D
Megmondjam? Lófaszt se. :D:D:D:D
Valahogy kijön a hármas...
Ez annyira általános dolog, kb 800 millió másik embernél is kijöhetne.
Nálam a 9-es ilyen szám, mindenre 9 jön ki. Egyébként a 3as a gyereket, a teljességet szokta jelenteni az ókori népeknél, bizonyos értelmezésekben pedig a Teremtőt.(az 1 a férfi, a 2 a nő, a 3 meg ugye a gyerek).
Ha érdekel bővebben a téma, akkor számmisztika címszó alatt tudsz még utánanézni, vagy az ókori népek vallását tanulmányozd.
Köszönöm!:)
Kedves utolsó előtti válaszoló: a 0 hogy jött ki? :O :D, csak 1 és 9 között jöhet ki...
utolsó válaszoló: nálad a 9-es mit jelent?
És én hogyan értelmezzem a gyermeket, a Teremtőt?
Nagyon köszi!:)
Ez az ókoriak szerint a jelentése, de ha magadra akarod vonatkoztatni, akkor a számmisztikát nézd. Keress rá, van egy csomó olyan oldal, ahol tulajdonságokat is írnak.
Egyébként nálam nem tudom mit jelent a 9-es, de most kíváncsivá tettél, utána fogok nézni. :) Hiszek az ilyen dolgokban, és tényleg tök fura, hogy mindenhol az jön ki. :)
Kicsit OFF: Hogy lehet kiszámolni?
(1997.06.20)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!