Kórházból kiadják kérésre valaki percre pontos születési dátumát? Ha nem vagyok családtag akkor is? Ha nem, akkor hogyan szerezhetném meg? Anélkül h 2 szót is váltanék az illetővel.
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 21:18
1/5 anonim válasza:
Természetesen nem adják ki. Adatvédelem is van a világon.
2/5 anonim válasza:
Na álljuk csak meg egy percre! A kórházakban tárolják az összes ott született ember percre pontos születési dátumát? o.O
3/5 A kérdező kommentje:
Jaja:)
2011. júl. 13. 17:42
4/5 v0r7eX válasza:
A születési anyakönyvi kivonatban van benne a születés pontos dátuma. Azt az anyakönyvi hivatalból tudsz kérni,persze csak a saját magadét...
Egyébként ha józan ésszel belegondolsz,szerinted bárki bárki anyakönyvi kivonatában turkálhat kedve szerint? Ezt te sem gondolod komolyan ugye? :)
5/5 v0r7eX válasza:
Bocsánat,az előbb rosszul írtam,érdeklődtem és az anyakönyvi hivatalban csak a napot tartják számon,az órát és a percet a kórházban !! Viszont nagyon ritkán adják ki,mivel sok papírmunkával jár nekik ez,valamint másét nem engedik megnézni,csak a sajátod (és amint írtam,azt is nehézkesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!