Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valamiért egy ideje nem tudok...

Valamiért egy ideje nem tudok álmodozni, más is tapasztalt ilyet?

Figyelt kérdés

Olyan ez mintha elzsibbadna a kezed, akarnád mozgatni, de nem tudod. Csak mentálisan.

Ránézek valamire amirol régebben eszembe jutott egy csomó dolog, hangulatok, érzések, érzelmek tudom, hogy ott kéne lennie de nem érzek semmit.

Üresség.

Anyagokat látok csak és technikai összefüggéseket.

Ha mondjuk elmentem meglátogatni régen egy középkori várromot, várat, elképzeltem, ahogy ott voltak a királyok, a szolgálóik, hogyan élhettek, hogyan ették az almát a fáról, látták a csillagokat, hallgatták a madárcsicsergést, ilyesmiről beszélek, szinte ott voltam gondolatban, láttam, hallottam éreztem.

2005-2006 óta ha ilyet látok nem érzek semmit. Kő-tömegeket látok, embereket akik jönnek mennek, autókat, fűszálat, eldobott szemetet. Semmi mást.

Mi történt velem?

Szinte egyik pillanatról a másikra. Előtte volt, azóta nincs fantáziám, érzelmeim, nem tudok álmodozni.

Szeretnék. Olyan mintha beszélni próbálnék de nem lenne hangom, csak gondolatban.

2019. márc. 22. 19:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Talán az egyedüllét okozza? Álmodozni könnyebb ha van kivel együtt álmodoznod, van kivel megosztani az értékes gondolatokat.
2019. márc. 22. 19:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem egyszer valakivel aki szintén ezt érzi. Pontosan azóta mióta én. Lehet, hogy valami sugárzás tompítja az emberek gondolkodását?
2019. márc. 22. 19:45
 3/10 anonim válasza:

Simán lehet.

De az is lehet, hogy neked kellene valamiben változni, miután egy magasabb szintes, de visszatérhetnek az érzelmek.

Én is így érzem manapság, és másoktól is hallottam..

2019. márc. 22. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Belső gyermek kontra racionális gondolkodás,nekem ugyanez a problémám pedig nő vagyok és művészi beállítottságú,rengeteget álmodoztam,alkottam egészen 10 évvel ezelőttig...olyan volt mint egy kiapadhatatlan forrás csak jöttek a képek...2 éve próbálok visszatérni abba az érzelmi és mentális állapotba,mert az üresség amiről beszélsz valami elképesztő bénító hatású...gyanítom,hogy összefüggésben van a média által ontott zagyvaságokkal aminek semmi köze a valódi igazságokhoz(elmekontroll),a fogyasztói társadalom egyre gyorsabb mókuskerekével és a sok elektronikával,már a telefonomat is kidobtam...ahogyan megfigyeltem ebben a káoszban próbálok rendet rakni az egyre feszültebb figyelemmel és szellemi munkával,ebből kifolyólag állandó az irányításkényszerem és a hataloméhség...néha amikor észhez térek akkor szoktam ezeket feladni elengedni,akkor találok magamra újra,de a fantázia csak hatalmas erőfeszítések árán,az átérzés pedig még nehezebb..

A haarpot nemcsak időjárásmódosításra használják...

2019. márc. 22. 21:51
 5/10 A kérdező kommentje:

Én is valami ilyesmire gyanakszom. Én magam is művész vagyok egyébként. Nem akartam ebbe belemenni de szakmailag is problémát okoz. És igen, érzelemmentességként lehetne ezt leírni, dühöt se nagyon érzek. Olyan bénító, érzem a dühöt, de mégse leszek ideges.

Félelmetes. Ha más is érzi, akkor lehet tényleg valami kontroll alatt vagyunk.

2019. márc. 22. 22:19
 6/10 A kérdező kommentje:

Az az érdekes, hogy ez nem ilyen periódus, hogy néha vannak érzelmeim, néha nincsenek, hanem egy konkrét időpont sok éve ez van. Éltem én már technológiától távol is, illetve voltam pl Erdélyben, ott is ez volt.

Talán Olaszországban nem annyira. Ott mintha egy kicsit más lett volna. Talán. Nem értem mi történik velem.

2019. márc. 22. 22:24
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Ez az kiüresedés érzése, maga a jelenlét erősödése, és ez zavart okoz az emberben, mert egész életünkben ahhoz voltunk szokva hogy egyik gondolatból mentünk bele a másikba, mindig valakinek éreztük emiatt magunkat, most meg egyre jobban csak a jelenlét marad, az üres lét, például eddig mi váltunk dühössé de most már csak tudatában vagy a düh érzetének, nem hatalmasodik el és ez így van most minden érzésünkkel, eddig azonosultunk velük, most pedig csak tudatos jelenlétben létezünk, ami annyit jelent hogy ahogy tudatában vagy a külső környezetednek, úgy a belső érzéseknek és gondolatoknak is tudatába kerültél anélkül hogy elragadnának úgy mint régen. Ezek az ébredés jelei, a megvilágosodás felé vezető első szakasz. Megvilágosodás=éntelenség, felismerni azt hogy minden forma üres, csak a bennünk kialakult elképzelés töltötte meg a tárgyakat, mi tettük a képzeletünkkel olyanná amilyennek azt érzékeltük, ezért volt az hogy egyazon tárgy mást és mást váltott ki emberekből, aztán ezen vitatkozni kezdtek, pedig mind ez csak egy belső látásmódból fakadt, az egyéni látásmódunkból, és most ez az egyéni látásmód gyengül és kezdünk az egységre ébredni, a tárgyak ürességére, de ez ha nem tudod mi történik veled akkor ez frusztráló lehet, az én hanyatlásának és tompulásának.
2019. márc. 23. 09:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom veletek mi van,de én mostanában egyre idegesebb,és dühösebb vagyok,sosem voltam ennyire egy ilyen "állat",és úgy mint tinikoromban,megint az álmodozásba merülök,és tiszta kreatív dolgok vannak olyankor a fejemben,és szinte szenvedek,mert van,hogy nem tudom leállítani,és ülök egy helyben,nem csinálok semmit olyankor,csak a fejemben vagyok órákig ........én nem érzem azt az érzelem mentességet,amit ti éreztek,dühöt viszont nagyon durván érzek....2005-2006 óó hiányzik amúgy,akkor még sokkal kiegyensúlyozottabb voltam!(gyerek voltam xD )
2019. márc. 23. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

4-es vagyok...Hát én nem szívesen vitatkozom,de a tudatosodás és a szellemi teremtés egyáltalán nem zárja ki egymást,sőt...az állandó jelenlét (vagy mostban létezés) említett tudatosodással azt jelenti,felelősséggel teremtek és nem azt,hogy sehogyan sem...A Kundalíni-meridián csatornák folyamatos tisztulása jelzi ha valaki képes egyre erőteljesebben szinte azonnal érzelmi káosztól mentesen teremteni akár anyagi síkra megnyilvánulva...(agykontroll ujj/fognövesztés)

Aztán én pl. 18 éve ébren vagyok kezdetben nem volt ezzel problémám,tehát nincs összefüggés...ha ebből 10 éve megrekedt egy bizonyos szinten az nem a megvilágosodás jele..

Az "egységre való ébredés" nem ürességet jelent,(pont fordítva,én töltöm meg csak nem mindegy,hogy mivel)..

hanem a magasabb dimenzió perspektívájából a kollektív intenzívebb teremtői hatás...

A belső gyermek a kiindulópont,de az lehet bármilyen energetikai minőségben,minél hosszabbtávú az elfojtása annál kezdetlegesebb a végeredmény...a cél mindig a 9-es szellemi "gyermek" szintjére emelni...és ott kezdődnek a csodák...10 éve még sikerült,de valami nálam is elnyomja...

2019. márc. 23. 18:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Tudatosodás-dimenziónyerés-térnyerés-kollektív teremtés..
2019. márc. 23. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!