Miért érzem ezt néha azon a helyen? (részletek tovább)
Sziasztok!
Csak lenne egy kérdésem, nem biztos, hogy meg fogom tudni érthetően fogalmazni. Szóval szoktunk járni biciklizni, a bicikliút nem mindenhol közvetlenül,de nagyrészt a főút mellett van párhuzamosan. Amikor kiérünk arra a részre, ahol már a másik út mellette van, akkor így sokszor eszembe jut ilyen hülye gondolat vagy érzés. Valami olyasmi, hogy valahogy felbukok és betörik a fejem és ezt így olyan mint ha belülről látnám ahogy történik a fejem belsejében vagy valami szorítaná... Ezt így nem tudom leírni... Ilyesmi sokszor jut az eszembe arrafelé, de valahogy mégsem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Csak így ma is pont jöttünk és eszembe jutott ez, pont ránéztem arra a helyre ahol van két sírkő, mert egyszer volt ott egy baleset. Szóval nem lehet, hogy így tudat alatt félek valamiféle balesettől, mert eddig is tudtam, hogy ott meghaltak? Vagy valami ilyesmi? Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de örülnék ha kapnék értelmes választ! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!