Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik csillagjegy...

Szerintetek melyik csillagjegy csókol a legjobban? 19/L

Figyelt kérdés

Szerintem a skorpió, mert nagyon tüzes és szenvedélyes.. Olyan profin csókol.

Persze nem csókoloztam mind a 12 csillagjeggyel még😂, de már ikrekkel és mérleggel igen és az ikrek az kicsit fura volt néha nagyon jó volt, de néha semmilyen. A mérleg nem elég tüzes szerintem.

Szóval nekem a skorpió eddig.🙄 Én oroszlán vagyok egyébként.

Nektek ki a csókkirály a csillagjegyek közül?

Légyszi normális válaszokat írjatok, ha nem hiszel a horoszkópban nem kell válaszolnod, lapozz tovább.

2019. márc. 9. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csillagjeggyel még nem próbáltam, szerintem maradok a pasiknál, neked is őket tudom ajánlani.
2019. márc. 12. 23:57
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha oroszlán vagy akkor a mérleg való hozzád. Egyszerűen csak rossz mérleggel csókolóztál szerintem, vagy félénk még ;-)

A skorpió nem tüzes, hanem inkább határozott, céltudatos s lehet hogy csak azért csókolt jól mert olvasott vagy látott róla hogyan kell ezt jól csinálni.)

2019. márc. 13. 03:10
 13/15 anonim ***** válasza:
... Egyébként mérleg pasi vagyok és az oroszlán csajokkal működött minden. Tartós jó kapcsolatra is. Ugyanis ezzel a jeggyel éppen ugyanolyan érzéki romantikus figurák vagyunk. Ezt a többieknél nem tapasztaltam ennyire.
2019. márc. 13. 03:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és azért beszélek múlt időben mert már rég nem csajozom, menyasszonyom van aki természetesen egy gyönyörű oroszlán :-)
2019. márc. 13. 03:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Fugg attol neked milyen a horoszkopod, szerintem a merleg.
2019. márc. 15. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!